Відбулася атестація аспірантів та здобувачів на факультеті ветеринарної медицини

12 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Згідно наказу ректора НУБіП України №583 від 01.09.2022 року 12 вересня 2022 року в онлайн-режимі відбулася атестація аспірантів та здобувачів 1-4 років навчання за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина», 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та 091 – «Біологія»

   Атестаційна комісія у складі: голова комісії – директор НДІ здоров’я тварин д.вет.н., доцент Голопура С.І., декан факультету ветеринарної медицини д.б.н., професор Цвіліховський М.І., члени комісії, гаранти програм: д.вет.н., доцент Галат М.В., д. б. н., професор Калачнюк Л.Г., д.вет. н., професор Якубчак О.М., а також члени комісії д.вет.н., професор Шевченко Л.В., д.вет.н., доцент Грушанська Н.Г., д.вет.н., професор Ушкалов В.О., д.вет.,н., професор Духницький В.Б., д.вет.,н., професор Мельник О.П., к.вет.н., доцент Немова Т.В. заслухали звіти аспірантів і здобувачів та оцінили їх здобутки.

   Аспіранти та здобувачі прозвітували за виконану роботу, представили свої здобутки та подальші плани, відповіли на запитання членів комісії.

   Слід зазначити, що аспіранти незважаючи на складну ситуацію, пов’язану з російською агресією, знаходять час і можливості виконувати свої дослідження, публікувати результати у наукових журналах, брати участь у міжнародних конференціях, забезпечуючи розвиток наукової складової спеціальностей «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та «Біологія.

 

   Наукові керівники аспірантів та завідувачі кафедр, які були присутні на засіданні, відзначили наукову роботу кожного з своїх аспірантів, характеризували їх науковий доробок та перспективи успішного завершення наукових робіт.

   Згідно наказу, до атестації було представлено 56 аспірантів. Атестаційною комісією всього було заслухано та атестовано 51 аспіранта. У зв’язку з воєнним станом 4 аспірантки висловили бажання відрахуватись з аспірантури, їх рішення комісія підтримала, ще одна аспірантка попросила академічну відпустку.

   У підсумку, комісія успішно атестувала аспірантів та здобувачів, які виконали індивідуальний навчальний план та представили свої звіти за звітний період.

Секретар комісії Тетяна Немова
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook