Неформальна освіта як один із шляхів до самореалізації

11 вересня 2022 року

У вересні 2022 р. за підтримки новопризначеного завідувача кафедри міжнародних відносин і суспільних наук професора Олександра Шевчука викладачі кафедри та магістранти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в рамках неформальної освіти долучилися до онлайн-лекції «Історичні дискурси й колективні ідентичності в міжнародних відносинах: акти завоювання, підпорядкування та інші приклади».

Ініціатором заходу стала ГО «Київська школа дипломатичних мистецтв». Модераторами дійства виступили Дмитро Іщенко, очільник школи, дипломат і політичний аналітик, та Оксана Забузова, виконавчий директор школи, експерт у сфері вищої освіти та її соціального впливу.

Учасники мали можливість познайомитися із характеристикою запропонованих організаторами кейсів колективної ідентичності в міжнародних відносинах, що склалися протягом історії. Дослухатися до порад фахівців щодо планування кар’єри у сфері міжкультурної комунікації. А також долучитися до виконання практичних завдань.

          

Вітаємо майбутніх фахівців із подоланням чергової сходинки на шляху професійного зростання і бажаємо подальших успіхів у навчання та кар’єрі!

 

 

 

Людмила Лановюк,
куратор групи магістрів спеціальності «Міжнародні відносини»
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook