Ботанічний сад НУБіП України

 

Ботанічний сад 

 

     Ботанічний сад НУБіП України це справжнє диво природи, яке стало не лише місцем відпочинку, але й окрасою Києва. Розташований в історичній частині міста, він приваблює відвідувачів різних вікових категорій своєю красою, різноманіттям рослинного світу та науково-дослідними ділянками.


     Серед найвизначніших рис Ботанічного саду НУБіП - його величезна колекція рідкісних рослин та відкриті аудиторії посеред саду на відкритому повітрі. Тут можна зустріти представників флори з різних куточків світу. Кожна рослина - це маленький урок природознавства та ботаніки, що розширює світогляд кожного відвідувача.
    Після реконструкції, яка відбулася кілька років тому, ботанічний сад став справжньою перлиною Києва. Сучасна інфраструктура, зручні алеї, тематичні секції та виставкові зони роблять його привабливим для відвідувачів будь-якого віку. Ще однією окрасою став Лісівничо-просвітницький центр, в якому проходять пізнавальні екскурсії, з можливістю відвідати орнітологічну стежку та насолодитися співом птахів на висоті 4-5 метрів.


 

     У світі, де технології все більше виходять на перший план, ботанічний сад НУБіП нагадує нам про важливість збереження та дослідження природи. Він є не лише місцем релаксації, але й майданчиком для освіти та наукових досліджень. Ставши окрасою Києва, він приносить користь суспільству, зберігаючи й популяризуючи багатство рослинного світу.
     Небайдужість до природи та потяг до знань природничої науки приносить ботанічному саду постійний потік відвідувачів. Школярі, студенти, вчені та просто любителі природи знаходять тут своє місце для відпочинку та навчання.
     Про ефективність і популяризацію можна дивитися по кількості відвідувачів на сторінці Ботанічного саду. Читачів сторінки - 2403, а учасників групи - 1298. Загальне охоплення сторінки у Facebook складає більше 10 тисяч користувачів мережі, з цього виходить логічний висновок: чим більше проводиться профорієнтаційних робіт, тим більше нових людей дізнаються про Ботанічний сад НУБіП України та Університет.
 

   

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook