Таміла Прокопишина обирає навчання за освітньо-професійною програмою «Менеджмент організацій і адміністрування»

29 серпня 2022 року
Випускниця факультету аграрного менеджменту освітньо-професійної програми «Менеджмент» Прокопишина Таміла обирає для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти освітньо-професійну програму «Менеджмент організацій і адміністрування».
- Чому Ви обрали саме НУБіП України для вступу в магістратуру?
- Є декілька головних чинників, які вплинути на дане рішення.
Закінчивши коледж Національного авіаційного університету за спеціальністю «Менеджмент», я чітко розуміла, що буду продовжувати навчання за даною спеціальністю. Вибір пав саме на Національний університет біоресурсів і природокористування України, оскільки було досить багато приємних відгуків від знайомих, друзів, які рекомендували даний університет.
Зручне місце розташування університету сприяє гарному транспортному сполученню й не завдає перешкод для своєчасного прибуття на пари.
А також Національний університет біоресурсів і природокористування України порекомендував мені тато, який в 1993-1998 рр. здобував вищу освіту на факультеті зооінженерії за спеціальністю «Зооінженерія».
І найголовніший чинник – це те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України входить в ТОП-10 найкращих закладів вищої освіти.
- Чому Ви обрали саме освітньо-професійну програму «Менеджмент організацій і адміністрування»?
- Освітньо-професійна програма «Менеджмент організацій і адміністрування» – це шлях, який для мене є перспективним у подальших кар’єрних сходинках. Людина, яка обіймає посаду менеджера, бере на себе відповідальність за діяльність всіх підлеглих виконавців, за ефективність використання кожного з довірених їй ресурсів, і, що особливо важливо, –відповідальність за позитивний кінцевий результат. Тільки менеджер, що має високий загальний професійний рівень, а також володіє позитивними особистісними характеристиками, може ефективно вирішувати завдання, які стоять перед ним.
- Які у Вас уподобання та інтереси?
- На даний час для мене важливий професійний розвиток. Для того, щоб бути успішним фахівцем, потрібно не тільки знати теорію і розуміти весь процес організації та її функції в цілому, а й проходити практику на певних підприємствах, виконуючи завдання, навчатись та збагачувати свій досвід при виконанні будь-яких задач в ролі працівника. Все це я можу отримати під час навчання за ОП «Менеджмент організацій і адміністрування».
- Які в цілому у Вас плани на майбутнє?
- Найголовніша моя мрія – це перемога України, яка зараз героїчно відстоює свою незалежність в боротьбі з російською окупацією. На жаль, обставини, які склалися, внесли свої корективи у життя кожного українця. Тому у моїх планах на майбутнє – працювати на користь України, здобути повну вищу освіту і гордо нести звання – українка! Слова Тараса Шевченка «Борітеся – поборете, Вам Бог помагає!» – актуальна у всіх спектрах нашого життя! Слава Україні!
- Дякую Вам, Таміло, за розмову. Бажаю успіхів у навчанні та досягнення всіх поставлених цілей!
Розмовляла Оксана Миколаївна Гавриш,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook