Випускниця столичної школи Вероніка Слинчук обрала спеціальність Менеджмент в НУБіП першим пріоритетом

18 серпня 2022 року

  Випускниця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 265 м. Києва з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу Вероніка Слинчук бажає стати студенткою факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Вероніко, звідки Ви дізнались про НУБіП України і які переваги університету вплинули на Ваш вибір?
- Для ознайомлення нас, школярів, з перевагами навчання в НУБіП України, в школу № 265 приходила старший викладач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Павлівна Драмарецька. Остаточно визначилась з вибором після того, як відвідала День відкритих дверей НУБіП України і, зокрема, факультету аграрного менеджменту та ознайомилась з освітньо-професійною програмою «Менеджмент». Так і зупинила свій вибір на спеціальності 073 Менеджмент. Причин для цього виявилось вдосталь, а саме: можливість навчання в англомовній групі, проходження навчальних та виробничих практик у вітчизняних компаніях та закордоном, навчання за подвійними дипломами.
Які Ви маєте досягнення, хобі?
Я відвідувала додаткові заняття з вивчення англійської мови та отримала диплом рівня «Intermediate». Навчаючись у школі, неодноразово успішно допомагала в організації різноманітних заходів та свят, за що отримувала грамоти та відзнаки. Також брала активну участь у деяких із них і як учасниця, оскільки, до моїх хобі належать вокал та хореографія. Сподіваюсь студенткою продовжувати займатися цією справою, адже маю високий рівень комунікабельності й безліч цікавих ідей. Вважаю, що навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України повністю задовольнить мої очікування.
Вероніко, чому Ви обрали спеціальність «Менеджмент»?
Вважаю, що менеджмент пронизує всю організацію, торкається практично всіх сфер її функціонування. В управлінській діяльності завжди присутнє дещо таке, що не піддається кількісному аналізу і яке прийнято називати мистецтвом управління. Тому, через присутність творчого потенціалу в моїй особистості, впевнена, що найефективніша реалізація відбудеться саме в цій сфері. Вірю, що НУБіП України втілить мою мрію в реальність і я стану кваліфікованим працівником.
Про що мрієте і ким плануєте працювати?
Планую працювати SMM-менеджером, займатися просуванням web-сайтів, різних послуг та товарів через інтернет-площадки, соціальні мережі та блоги. Такий менеджер проводить моніторинг ринку, налагоджує комунікації.
Дуже дякуємо Вам, Вероніко, за розмову та за вибір. Бажаємо успіхів у навчанні!
 
Розмовляла Аліна Василівна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
 
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook