На нараді деканів факультетів розглянуто пропозиції до нового переліку галузей освіти

3 листопада 2014 року

На нараду деканів факультетів 3 листопада завітав очільник державної установи «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта» Микола Хоменко. Він представив присутнім напрацьовані колективом центру пропозиції до нового переліку галузей освіти та підготовки фахівців. Потому спільно із керівниками факультетів їх було обговорено. 

Про результати зустрічі ректорату університету із старостами академічних груп проінформував проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша. Однозначно, такі заходи мають постійно практикувати як директори, так і декани факультетів. На переконання проректора, обмін інформацією має бути постійним і зворотнім. 
 
 
Узагальнила пропозиції щодо зменшення навчального навантаження на одну ставку НПП в обсязі 600 годин на 2015-2016 навчальний рік начальник навчального відділу Оксана Зазимко. Зокрема, мова йшла про скорочення годин на курсові проекти, керівництво бакалаврськими та магістерськими роботами, виробничою практикою та інше.
 
Як повідомив директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Дмитро Черкашин, 6-го листопада о 15:00 годині у 10-му навчальному корпусі в аудиторії №228 відбудеться звітно-виборча конференція Студентської організації університету. Тож молодь університету обере очільника студентського руху.  
 
 
А вже 10 листопада на інтелектуалів університету чекатиме справжнє випробування – проведення тесту на визначення рівня IQ серед студентів на приз проректора з навчальної і виховної роботи. Стартують змагання о 14:50. Кращі будуть відзначені під час святкування Міжнародного дня студента. До речі, урочистості з цієї  нагоди  відбудуться 17 листопада у 2-му павільйоні виставкового центру. Як пообіцяли організатори цього дійства, програма буде цікавою та насиченою. 
 
 
Окрім іншого, Дмитро Черкашин представив фотозвіт та результати спортивного 15-борства серед студентів. А завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк повідомила, що 12 листопада планується концерт «НУБіП запалює зірки».
 
Під час засідання увагу акцентовано на відповідальності авторів за написання підручників та посібників. А до кінця тижня декани факультетів мають сформувати пропозиції до проекту «Положення про деканатський, директорський і ректорський контроль знань студентів». 
 
Ольга Наконечна
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook