Косенко Ігор упевнено обирає навчання на факультеті аграрного менеджменту

9 серпня 2022 року
  • Представтесь та розкажіть про себе, будь ласка.

Косенко Ігор. Закінчив 11 клас у Жашківському закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. І. М. Ляшенка та в цьому році планую стати студентом одного з найкращих університетів – НУБіП України.

  • Чому обрали саме Національний університет біоресурсів і природокористування України?

— На це вплинуло ряд факторів. По-перше, НУБіП України – це Аlma-mater моїх батьків. Саме вони 20 років тому закінчили цей заклад, який не тільки надав їм майбутню професію, а й познайомив їх. По-друге, студенткою цього університету є моя сестра, а на її думку, НУБіП України є один з передових навчальних закладів вищої освіти, де зосереджена сильна і професійна управлінська команда та штат висококваліфікованих викладачів. Крім того, цілком очевидно, що в цей складний для нашої країни час, потреба у фахівцях, здатних взяти на себе функції керівника, у сучасних умовах постійно зростає.

  • Чого очікуєте від навчання в Університеті?

— Я з нетерпінням чекаю на новий етап мого життя, прагну відчути себе в ролі першокурсника одного з найкращих Університетів. Насамперед, звичайно, хочу отримати змістовні знання та практичні поради, адже на сьогодні факультет аграрного менеджменту є одним з лідерів з підготовки менеджерів для аграрного сектору.

  • Які ваші побажання?

— Найголовніше побажання – це наша найшвидша перемога! Усім абітурієнтам 2022 року щиро бажаю вдало скласти НМТ та вступити до обраних університетів, а НУБіП України бажаю успіху та нових активних студентів!

  • Дякуємо за розмову та сподіваємось побачити Вас, Ігорю, у лавах першокурсників НУБіП України вже в найближчий час!


Бесіду провела Тетяна Артюх,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook