Ірина Савицька з Київщини: впевнено обираю професію фінансиста

6 серпня 2022 року
     Ось і настала та сама мить, коли почали збуватись мої найзаповітніші мрії – ділиться своїми думками щодо вступу на бакалаврат випускниця Білоцерківського району Київської області Ірина САВИЦЬКА.
 
    Сьогодні я подала документи для вступу на спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Про університет я дізналась від близьких та друзів, які тут навчались. Розмовляючи з ними про їхню професію, я багато дізналася про важливу роль фінансиста у розбудові економіки нашої країни в такий надзвичайно складний час для України. Це стало для мене стимулом, який надихнув мене обрати професію фінансиста.
     Останні роки в школі я посилено вивчала предмети, які будуть важливими для мене в обраній сфері. Відвідавши приймальну комісію університету та поспілкувавшись з викладачами, я переконалась, що спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» дає можливість працювати не лише фінансистом на підприємстві, комерційному банку та страховій компанії, але і у районному фінансовому управлінні, статистичному департаменті, на митниці та податковій інспекції, пенсійному фонді, бути фінансовим аналітиком, контролером та провадити консультативну діяльність в якості власника консалтингової компанії та просто започаткувати власну справу. Тому я впевнена, що хороша матеріально-технічна база, навчальні лабораторії, висококваліфіковані викладачі, тісні міжнародні зв’язки допоможуть мені втілити свою мрію у життя. На моє переконання я вже визначилася, що фінансова сфера для мене є важливою та цікавою, усі предмети є актуальними та сучасними, а особливості освітньої програми дозволяють мені отримати широкі можливості та реалізувати їх у професійній діяльності.
    Крім того, я планую брати активну участь у суспільно-громадському житті університету, бо це допоможе мені максимально використати усі можливості, які надає університет.
 
     Щиро вірю, що зможу стати частиною студентської родини економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Ольга Файчук,
 доцент кафедри банківської справи та страхування
та абітурієнтка Савицька Ірина

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook