Андрій Малиношевський: Хочу бути потрібним та опанувати професію харчового технолога, тому обираю НУБіП і факультет харчових технологій

7 серпня 2022 року
 Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх,
Ви повинні працювати. Працювати багато,
наполегливо, постійно − це шлях до вдосконалення
і максимальному результату.
Джон Паттерсон
 
  • Вітаю, Андрію, розкажіть, будь ласка, трішки про себе.

— Добрий день. Звати мене Андрій Малиношевський, мені 17 років, народився у місті Черкаси, де і проживаю на даний момент. Випускник Черкаської ЗОШ I-III ступенів №19. Маю мету, вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України, на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на бажану спеціальність 181 «Харчові технології».
  • Чому Вами було обрано саме НУБІП України?

— Я давно вирішив для себе, що спеціальність «Харчові технології» − це моє майбутнє, тому мені залишалося обрати навчальний заклад. Про НУБіП України я почув від свого брата. Переглянувши безліч сайтів різних університетів, був здивований рівнем освіти та перспективами саме у вашому закладі. Також, мені дуже подобається, що для студентів зроблені найкращі умови для навчання, проживання, і я впевнений, що кращого місця для здобуття фаху, я не знайду. Я хочу стати активним учасником студентського колективу та зробити все для мого майбутнього розвитку, як фахівця.
    
  • Чому Ви обрали саме спеціальність 181 «Харчові технології»?

— Здоров’я людини залежить від її харчування, і я хочу взяти на себе цю відповідальність. Змалечку, я постійно цікавився у мами, з чого складаються різні продукти, але чув тільки відповідь: «Сину, я не знаю», тому для мене це шанс нарешті у всьому розібратися.
   Світ не стоїть на місці, постійно щось змінюється, але «Харчові технології» завжди будуть актуальними, це те, без чого людина не може жити, тому спеціалісти у цій сфері будуть завжди актуальними та мати роботу.
 
  • Андрію, яким Ви бачите своє майбутнє, після закінчення навчання?

— Головне стати щасливою людиною, яка займається справою, що буде приносити мені лише задоволення. Випускники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК є кваліфікованими фахівцями у своїй сфері. Я переконаний, що НУБіП України – це місце, де я зроблю своє майбутнє!
 
  • Дякую за інтерв’ю та бажаю Вам успіхів під час вступної компанії!

 
Розмову вела Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook