Міжкафедральна НВЛ на базі Шацького лісового фахового коледжу ім. В.В. Сулька готова до прийому бакалаврів-лісівників

28 липня 2022 року
     Тісна співпраця НУБіП України з фаховими коледжами у різних куточках нашої держави сприяє не тільки підвищення іміджу університету і відповідних коледжів, а перш за все допомагає здобувачам освіти отримати відповідний освітній ступінь у їх рідному регіоні. Особливо актуально це під час військового стану, який діє нині в Україні після віроломного нападу рашистів.

     Одним з таких закладів, який рік тому приєднався до сім’ї НУБіП України, є Шацький лісовий фаховий коледж імені В.В. Сулька у мальовничому поозер’ї Волині. Директор ННІ ЛіСПГ Петро Лакида здійснив поїздку до Шацька, де був приємно вражений роботою колективу коледжу на чолі з директором Ігорем Жмурком щодо підготовки лабораторії до прийому нового набору бакалаврів. У виділеній спеціальній аудиторії і кабінеті завідувача лабораторії проведено ремонтні роботи, передане університетом комп’ютерне обладнання готове до навчальної експлуатації.

     Приємною інформацією поділилася і завідувачка лабораторії Галина Сахарук, яка повідомила, що цьогоріч до вступу на ОС бакалавра уже зголосилося біля 40 абітурієнтів.

     Спільна справа ‒ спільні турботи, а результат – висококваліфіковані фахівці лісової галузі для Волині і сусідніх регіонів!

Олександр Соваков,
т. в. о. директора ННІ ЛіСПГ

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook