Ректор Станіслав Ніколаєнко та директор технічного ННІ Валерій Дубровін взяли участь у 4-му форумі деканів і ректорів ІСА

27 жовтня 2014 року

 22-24 жовтня на запрошення Європейської асоціації університетів наук про життя ректор Станіслав Ніколаєнко та директор технічного ННІ Валерій Дубровін взяли участь у 4-му форумі деканів і ректорів ІСА, що відбувався на базі Університету м. Гент (Бельгія). Цьогоріч на форум завітали представники 50-ти університетів-членів асоціації. Під час засідань розглядалися актуальні питання розвитку університетів, які входять до ІСА. Також мова йшла про  можливості їх участі у програмах «Горизонт-2020» та «Еразмус+». Загалу була представлена стратегія європейської спільноти до 2020 року та концепція розвитку біоекономіки для університетів ІСА. Увагу членів асоціації зосереджено на місії університетів у забезпеченні розвитку системи знань для кращого і повноцінного життя та визначено національні пріоритети у дослідженнях. 

 

 
Крім того, делегація нашого університету взяла участь у генеральній асамблеї ІСА. На ній були представлені звіти підкомісій та   обрано двох членів до виконавчого комітету цієї організації. Під час поїздки очільник університету ознайомився з організацією навчального процесу Гентського університету та обговорив розширення співробітництва із вишами асоціації. Мова йшла про організацію співпраці з науково-дослідними установами Європи, запровадження подвійних дипломів і проходження практик студентами в Політехнічному інституті Ла-Саль-Бове (Франція), введення англомовних програм у співпраці з БОКУ (Австрія), комплексні наукові тематики з Чеським університетом наук про життя та Університетом м. Нітра. 
 
Ольга Наконечна
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook