Софія Сисенко обирає освітню програму "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу" в НУБіП України!

18 липня 2022 року

 

     Сьогодні ми проводимо зустріч з майбутньою абітурієнткою економічного факультету харків’янкою Софією Сисенко. З початку російського вторгнення Софія, разом з батьками, жила в бомбосховищі, ховаючись від бомбардувань армією орків рідного Харкова. Потім переїхала до своєї бабусі в с. Яхники Миргородського району Полтавської області. Саме тут ми і зустрілися Софією.
     
       - Добрий день, Софія, трохи розкажіть про себе, як нашого потенційного студента.
      - Вітаю! Мене звати Софія Сисенко. Я студентка харківського державного автомобільного-дорожнього коледжу. У зв’язку з тим, що моє рідний Харків знаходиться під постійними обстрілами, я готуюся до національного мультитесту та вступу до Національного університету біоресурсів та природокористування України на спеціальність «Облік і оподаткування» програму "Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу".
 
       - Чому саме Ви обрали НУБіП України?
      - Попри те, що Харків називають містом студентів, я завжди хотіла навчатися в одному із столичних вузів. А, яка реклама може бути кращою за пораду друзів? В селі, де я зараз проживаю, в мене багато знайомих та друзів, які навчаються або навчалися в НУБіП України на різних факультетах. З їх розповідей про умови навчання і проживання в гуртожитках, я зробила висновок, що НУБіП України один з найкращих навчальних закладів Києва. Недарма він входить в ТОП 10 вищих навчальних закладів України.
 
      - Чим Вас зацікавила освітня програма «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу»?
     - Тут окрема історія :) В коледжі я навчаюсь на спеціальності «Облік і оподаткування», в мене є предмет «Статистика», який я, відверто кажучи, не розуміла :) І, недаремно говорять, що доля нас зводить з потрібним люди саме тоді, коли ми до цього готові. Так, я познайомилась з доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Гузем М.М., другом моєї мами по шкільній парті, який запропонував відвідати його та колег по кафедрі лекційні та практичні заняття. Результатом є відмінна оцінка з статистики! А, коли я дізналась, що на цій кафедрі є така цікава та сучасна освітня програма, навіть не вагаюся зі своїм вибором. Оскільки на цій кафедрі працюють справжні професіонали своєї справи, я впевнена, що в майбутньому буду висококваліфікованим спеціалістом у галузі бізнес-аналітики.
 
      - У зв’язку з воєнним станом в Україні, чи розглядали Ви навчання за кордоном?
      - Так. Спочатку була думка поїхати на навчання до Польщі або Словаччини. Але, з часом я свою думку змінила. Як справжня патріотка України прийняла рішення залишитися в Україні, щоб в подальшому брати участь у відбудові та примноженню її багатств.
 
      - Як Ви уявляєте роботу бізнес-аналітика по закінченні навчання за цією освітньою програмою?
      - Можливо зараз у мене не дуже чітке уявлення про мої майбутні фахові здобутки. Але я впевнена, що знання з обліку, права та бізнес аналізу дадуть мені широке коло можливостей для власної професійної реалізації на користь нашої славної країни!!! Мова цифр та їх обробка сучасними інформаційними технологіями мене дуже привалюють! До того ж, я мрію мати власний бізнес, саме тому я і обрала освітню програму «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» 
      Дякую, Софіє, за бесіду. Маємо надію, що ми з Вами зустрінемося в стінах НУБіП України. Успіхів Вам у складанні НМТ. Мирного неба.

 

Розмову вела
Інна Лазаришина,
завідувач кафедри статистики та
економічного аналізу 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook