Турецька Анталія знову горить

7 липня 2022 року
DIP

Турецька Анталія знову горить

Курортна провінція Анталія в Туреччині знову палає. Цього разу вогонь охопив Коньяалти – один із найкращих районів курорту, розташований на заході Анталії між морем, жвавими пляжами та зеленими тауруськими горами, вкритими сосновими лісами. Пожежу взято під контроль, заявило «Анатолійське агентство».

Вогонь спалахнув у лісистій місцевості неподалік канатної дороги Тюнектепе. Причини займання поки не встановлені. За повідомленням, до району було направлено співробітників регіонального управління лісового господарства Анталії.

Зі стихією боролися 5 вертольотів і 4 літаки з повітря, а також 7 наземних служб. Уточнювалося, що через пожежу було зупинено рух канатною дорогою. На цей раз обійшлося без постраждалих. Ведеться розслідування про причини займання.

Втім, це не перша пожежа в курортній провінції Туреччини цього року. Так, минулими вихідними внаслідок вогню в лісовому масиві в районі курортного міста Манавгат у провінції Анталія постраждала площа 2000 квадратних метрів. Пожежа виникла близько 14:00 дня у лісі поблизу готельної смуги. У спробах підпалити туристичні зони відпочинку впевнені правоохоронні органи республіки.

 

Джерело: DIP. https://dip.org.ua/turechchina/turecka-antaliya-znovu-gorit/

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook