В Турецькій Анталії продовжуються спроби підпалу курортів

7 липня 2022 року
DIP

На курортах Туреччини розпочалися підпали, поліція проводить арешти

У головному курортному центрі Туреччини палії не залишають задум спалити курорти. У спробах підпалити туристичні зони відпочинку впевнені правоохоронні органи республіки.

Як повідомило видання Sozcu, внаслідок пожежі в лісовому масиві в районі курортного міста Манавгат у провінції Анталія постраждала площа 2000 квадратних метрів. Пожежа виникла близько 14:00 дня у лісі поблизу готельної смуги. Про дим очевидці повідомили екстрені служби. Після повідомлення у цей район було відправлено команди управління лісового господарства та столичного муніципалітету Анталії. Займання було локалізовано в короткий термін силами бригад та місцевих. На щастя, до готелів вогонь дістатися не встиг.

Під час огляду території співробітники екстрених служб виявили сірникові коробки у точці виходу з вогню, що стало явним доказом діянь зловмисників та навело експертів на версію про навмисні підпали. Після того, як співробітники управління лісового господарства поінформували прокуратуру та жандармерію з цього питання, до дослідження місцевості щодо слідів підпалу підключилися криміналісти. Точну причину займання експерти назвуть після повного аналізу зібраних матеріалів.

 

Джерело: DIP. https://dip.org.ua/turechchina/v-tureckij-antalii-prodovzhuyutsya-sprobi-pidpalu-kurortiv/

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook