Від вдалого старту до успішного фінішу: студенти-міжнародники здали державний екзамен

20 червня 2022 року
     Не зважаючи на труднощі, зумовлені військовим станом у нашій країні, навчальний процес триває у звичному для нас уже дистанційному форматі. Три групи студентів 4-го курсу бакалаврату спеціальності «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» протягом 14-17 червня 2022 р. вдало склали атестацію – державний екзамен. 

     Для проведення атестації випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» денної форми навчання гуманітарно-педагогічного факультету було створено екзаменаційну комісію у складі: Сопівника Р.В., доктора педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри педагогіки, – голова комісії. Членами комісії було визначено: Савицьку І.М., кандидата філософських наук, доцента, декана гуманітарно-педагогічного факультету; Асатурова С.К., кандидата історичних наук, доцента кафедри міжнародних відносин і суспільних наук; Кравченко Н.Б., кандидата історичних наук, доцента кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.

     До державного екзамену допущено 69 осіб. Злагоджена робота як студентів, так і членів екзаменаційної комісії дозволила випускникам отримати позитивні оцінки. Настанови та побажання і голови, і членів комісії, а також їхня підтримка створили невимушену атмосферу, що дозволило успішно провести екзамен.

     Попереду студентів чекають випускні урочистості та вручення дипломів про завершення навчання на бакалавраті, але ми будемо чекати їх у нашій магістратурі.

Людмила Лановюк,
секретар ДЕКу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook