Студентська наука на 360°

17 жовтня 2014 року

     З метою активізації та більш широкого залучення студентської молоді до наукової діяльності 16 жовтня 2014 року для студентів НУБіП України, які цікавляться наукою, та для всіх бажаючих був проведений науково-методичний семінар «Студентська наука на 360°».

     Відкрив семінар проректор з навчальної і виховної роботи університету академік НААН України С. Кваша, який наголосив на важливості та необхідності для студентів займатись науковою роботою, оскільки старт для професійного науковця починається саме з часів студентства, та виділив три основні пріоритети, виклики сьогодення для студента — знання та постійне вдосконалення рівня володіння іноземними мовами; володіння сучасними інформаційними технологіями, використання математичних та статистичних методів і прийомів; і, звичайно, глибока фахова освіта. Сергій Миколайович на власному прикладі довів, що всі цілі є досяжними — головне вміти правильно розставити пріоритети в житті.

     Після вітальних слів модератор семінару т.в.о. начальника науково-дослідної частини В. Самсонова ознайомила слухачів із проблематикою семінару.
     У рамках семінару студентам були представлені можливості, які їм відкриває наука — навчання та стажування за кордоном, участь у програмах грантової підтримки наукових досліджень, ознайомлення з мережевими інформаційними ресурсами НУБіП України тощо. Учасники семінару мали можливість ознайомитись з науковою роботою студентів у зарубіжних навчальних закладах, організацією студентської наукової діяльності та здобутками молодих науковців НУБіП України, вимогами та можливостями публікацій у наукових виданнях університету, студентською винахідницькою діяльністю.

      

     З метою ефективного розвитку студентської наукової діяльності серед студентів НУБіП України організовано опитування щодо проблематики наступних семінарів, які були б найбільш корисними та цікавими для них.

     Ознайомитись з матеріалами семінару «Студентська наука на 360°» та заповнити анкету для опитування можна знайти за посиланням: https://www.facebook.com/groups/332822373552750/

      

Самсонова В.В.,
Начальник науково-організаційного відділу

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook