Університет розширює співпрацю з ПАТ «Миронівський хлібопродукт»

7 червня 2022 року

6  червня за ініціативи проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася робоча зустріч співробітників нашого університету, заступника начальника навчального відділу з практичного навчання студентів Олега Бачинського, заступника декана факультету ветеринарної медицини Юрія Жука, заступника декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Сергія Грищенка,  заступника декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Тетяни Розбицької з начальником відділу професійного навчання ПАТ «Миронівський хлібопродукт» Оленою Азєєвою та фахівцем відділу професійного навчання Ксенією Моторіною в головному офісі компанії.

Основна мета зустрічі - створення плану спільних дій для реалізації практичного навчання студентів з елементами дуальної освіти на підприємствах МХП. У ході дискусії було розглянуто перспективи підписання договору про співпрацю між ПАТ «МХП» та НУБіП України. Також учасники наради запланували проведення у найближчий час спільної онлайн-конференції за участі науково-педагогічних працівників нашого університету щодо розвитку партнерських відносин з ПАТ «МХП» в умовах воєнного стану та налагодженню тісного спілкування між студентами, які навчаються за технологічними спеціальностями, та ПАТ «Миронівський хлібопродукт» для професійного зростання майбутніх фахівців.

Не зважаючи на воєнний стан в Україні, університет не зупиняється на досягнутому, продовжує шукати нові можливості та шляхи співпраці з провідними підприємствами України для надання студентам можливостей для професійного розвитку в обраній галузі.

Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу з практичного навчання студентів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook