Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України вітає майбутніх абітурієнтів!

3 червня 2022 року
     2 червня 2022 року у ВСП «Бобровицькому фаховому коледжі імені О. Майнової НУБіП України» в змішаному форматі відбувся День відкритих дверей. Атмосфера під час події була надзвичайно теплою та приємною, а доповідачі – щирими та відкритими. Участь у заході взяли близько 200 осіб.

     Майбутні абітурієнти, які долучились до заходу через платформу Zoom, мали змогу дізнатись усе про навчання та студентське життя, поспілкувавшись із адміністрацією.
     До учасників заходу звернулась заступник директора з навчально-виховної роботи Петренко Ю.В., котра привітала всіх, розповіла про структуру та діяльність коледжу, поділилася численними успіхами наших викладачів та студентів та детально описала переваги здобуття освіти у Бобровицькому фаховому коледжі імені О. Майнової НУБіП України.

     Завідувач економічним відділенням Коник А.А. наголосила на тому, що студенти мають можливість займатися науковою діяльністю, проводити наукові дослідження і часто є переможцями різноманітних олімпіад і конкурсів.
     Надалі до розмови доєдналася відповідальний секретар приймальної комісії Філатова В.Л., яка пояснила школярам, де і коли варто шукати актуальну інформацію про вступну кампанію 2022 року та відповіла на низку запитань від школярів. Зокрема, слухачів цікавило, який пакет документів потрібен для участі у вступній кампанії, які пільги будуть актуальними цьогоріч тощо.

     Загалом в ході зустрічі школярі отримали конструктивні відповіді на запитання стосовно нюансів вступної кампанії 2022 року, актуального попиту спеціальностей на ринку праці, особливостей навчального процесу, перспектив та можливостей, які пропонує Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України.
     Випускники коледжу розповідали про свої успіхи, ділилися життєвим досвідом. Згадували, як вчилися бути щирими, самостійними, відстоювати власну думку, любити науку, прагнути знань. По-різному склалися долі, різних професійних та творчих вершин досягли, проте, поза сумнівом, можна сказати, що кожен у глибині душі зберіг вірність аlma mater і найкращі спогади про чудові роки студентської юності, про надійну дружбу чи перше кохання.

     Випускники про нас: «Роки навчання залишили тільки теплі спогади».
     У моїй пам’яті назавжди закарбувалось відчуття домашнього затишку, захоплюючі подорожі, величезний досвід викладачів. Навчання у коледжі виявилось цікавим та пізнавальним, це моя «Альма матір», яка дала мені «квиток у життя» додала особисто від себе Тетяна Євенко.

     Якщо ви не встигли на День відкритих дверей, ви можете проконсультуватися за телефонами приймальної комісії коледжу або завітавши до нас.

Євенко Тетяна Іванівна,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії
на базі ВСП «Бобровицький фаховий коледж
імені О. Майнової НУБіП України»,
методист коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook