На нараді з директорами ННІ обговорено підвищення якості навчального процесу та відбудову 3-го навчального корпусу

10 жовтня 2014 року

На нараді з директорами навчально-наукових інститутів 10 жовтня обговорено надходження коштів на відбудову 3-го навчального корпусу, зокрема для перекриття його покрівлі. Наразі ведуться підготовчі роботи на 3-му поверсі для монтажу конструкції.  З цією метою 11 жовтня о 9:00 відбудеться суботник. За інформацією першого проректора Ігоря Ібатулліна, у ньому візьме участь адміністрація університету.

 
Мова йшла і про кадрові питання. Ректор Станіслав Ніколаєнко представив директорам ННІ проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету, яким став доцент Кудін Андрій Вячеславович. До речі, Андрій Вячеславович очолював Інститут інноваційних технологій та змісту освіти МОН України. Тож має добрий досвід освітянської роботи.
 
Під час наради Станіслав Миколайович наголосив директорам на тому, що потрібно розпочати роботу по змісту освіти. При цьому слід врахувати зарубіжний досвід, вимоги роботодавців. Очільник вишу звернув увагу директорів ННІ на функціонування інститутських бібліотек. А ще зазначив про необхідність налагодження і підтримки зв’язку із студентським самоврядуванням. 
 
 
Під час наради також йшлося про стан навчально-дослідних господарств, генеральний план забудови території університету. Бізнес-плани господарств буде обговорено під час співбесід з їх керівниками. А вже наступного тижня стартують співбесіди із директорами відокремлених підрозділів.
 
 
 Прес-служба НУБіП України 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook