9 гуртожиток: тривають роботи для покращення побуту мешканців

20 травня 2022 року
     Родина НУБіП України продовжує активну підготовку до одного із найважливіших свят – 124 річниці з дня заснування університету.

    Директор студентського містечка Сергій Стецюк наголошує, що основним завданням у такий нелегкий час є забезпечення гідних умов проживання для студентів, які оберуть наш університет для вступу та здобуття фахової освіти. Також, ми намагаємось достойно підготуватись до 124 річниці з дня заснування нашої альма матері.

     У гуртожитку № 9 займаються облаштуванням прилеглої території: клумби приводять до звичного ошатного вигляду, фарбують лавочки, насаджують нові квіти і кущі. У кімнатах, які виділені для поселення студентів 1 курсу проводять ремонтні роботи, збирають нові меблі, які раніше були виготовлені меблевим цехом університету та комплектують вже готові, відремонтовані кімнати. Студенти, які на даний час проживають, активно задіяні у підготовці до свята та прибуття першокурсників.

 

 

     Лідія Йовенко, завідувач гуртожитку №9, розповіла, що завдань, які перед нею поставило керівництво ще багато, але з підтримкою мешканців, плідною працею персоналу гуртожитку все вдасться зробити вчасно та якісно.

     З нетерпінням чекаємо зустрічі із студентами, незважаючи на усі труднощі. Щиро віримо, що вже зовсім скоро слово «війна» стане лиш рядком на сторінках книг з історії і весь цей жах закінчиться. Коли руки опускаються, слід завжди пам’ятати, немає кайданів, які зможуть скувати наш вільний дух. Рано чи пізно ми переможемо, бо це наша земля. А наш НУБіП України – житиме та процвітатиме!

Марта Колич, Мирослава Терлецька,
фахівці студентського містечка

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook