РОСІЯ У ВОГНІ: ЖИВЦЕМ ГОРЯТЬ ЛЮДИ, ПАЛАЮТЬ БУДИНКИ, ШКОЛИ ТА ЛІСИ

8 травня 2022 року
Волинські новини

У Росії уже кілька днів «гаряче» через масштабні пожежі, які виникли у різних регіонах РФ. Несприятливі погодні умови не дають рятувальникам ліквідувати загоряння.

Пожежі охопили гектари землі Росії. Палає усе: житлові будинки, подвір’я, школи, дачі, магазини, ліси. Зокрема, пожежі вирують в Красноярському краї, Омській, Іркутській, Кемеровській областях, інформує ТСН.

Фото та відео наслідків пожеж публікують російські пабліки та засоби масової пропаганди.

Внаслідок масштабних пожеж уже є жерти серед цивільного населення, серед яких – діти. Також вогонь знищив сотні житлових будинків.

Як повідомляє МНС РФ, через пожежі в Красноярському краї 5 людей загинуло і мінімум 17 людей постраждали. Згоріло пів тисячі осель. Крім цього, лісові пожежі на сході Красноярського краю перекинулися на дачі, повідомили у регіональному главку МВС. РосЗМІ з посиланням на Федеральне агентство лісового господарства називають причину пожеж – коротке замикання на підстанціях і лініях електропередачі.

 

Джерело: Волинські новини. https://www.volynnews.com/news/all/rosiia-u-vohni-zhyvtsem-horiat-liudy-palaiut-budynky-shkoly-ta-lisy/

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook