Ліквідовуємо руйнування від російської агресії

3 травня 2022 року
     Сплюндрована земля, зруйноване житло, викрадене майно – все це наслідки російської військової агресії. Багато співробітників та викладачів відокремлених структурних підрозділів НУБіП України постраждали та зазнали збитків від бойових дій. Найбільших руйнувань від російської орди зазнали співробітники Ірпінського та Немішаївського фахових коледжів НУБіП України.

     За сприяння голови благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Станіслава Ніколаєнка викладачам та працівникам коледжів, які найбільше постраждали від війни виділено матеріальну допомогу. Зокрема, в Ірпінському фаховому коледжі 10 співробітників, які повністю або частково втратили житло, на даний час проживають в гуртожитку. Допомоги потребують і працівники Немішаївського фахового коледжу, зокрема, у чотирьох співробітників пошкоджено або повністю зруйновано будинки. Але завдяки оперативному розгляду звернень і чіткій організації та координації з боку ректорату НУБіП України люди найближчим часом отримають необхідну підтримку, надавши мінімальний пакет документів та платіжні реквізити.

 

 

     Але, не дивлячись на тяжкі реалії сьогодення, колективи коледжів активно приступили до роботи в умовах воєнного стану. Організовано проходить освітній процес у дистанційному форматі, ліквідовуються наслідки бойових дій, відбудовуються приміщення. Співробітники Ірпінського фахового коледжу за підтримки університету відремонтували всі пошкоджені та розбиті вікна, повністю прибрали територію від уламків. Фахівці Немішаївського фахового коледжу відновили інтернет мережу, встановили нову комп’ютерну техніку, ремонтують приміщення, які пошкодили та пограбували російські війська. Активно долучаються до роботи і студенти. Разом відбудуємо Україну!

Валентина Попик,
методист відділу регіонального розвитку
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook