Активно покращуємо рівень володіння англійською мовою разом із кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту

2 травня 2023 року
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

З метою розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, активізації спілкування іноземною мовою та профорієнтаційної роботи у другому семестрі 2022-2023 навчального року, на базі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту з 26 по 28 квітня 2023 року відбувся весняний цикл тренінгів «Let’s Talk».

Протягом трьох днів абітурієнти, студенти, гуртківці, викладачі та наставники академічних груп кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту обговорити англійською цікаві теми, що стосуються новітніх трендів в економіці та менеджменті, кейси успішних стартапів, соціальних проектів та франшиз.

У перший день темою для обговорення стали стартапи. А саме, хто такі єдинороги та до чого тут успішні стартап проекти. Палку комунікацію викликало обговорення наших українських успішних стартапів. Особливо важливим було поєднання з проведенням дня відкритих дверей кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

 

  

Важливості реалізації соціальних проектів був присвячений другий день зустрічі. В процесі обговорення учасники погодилися з важливістю соціальних проектів, а також сфокусувалися на їх специфічних характеристиках.

 

Під час третього дня роботи спікнг клабу були висвітлені питання франчайзингу та зафіксовано поняття «франшиза» у різних сферах її застосування. Також були обговорені як переваги, так і недоліки такої форми ведення бізнесу. Цікавою для присутніх виявилася інфографіка про найбільш відомі та успішні франшизи в Україні та світі.

  

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту щиро вдячна всім учасникам інтенсиву!


Тетяна Артюх,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook