Профком студентів долучився до інтелектуального конкурсу «Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП»

26 лютого 2021 року

     У цьому році конкурс «Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП» викликав великий інтерес серед учасників та вболівальників.

     Усі з нетерпінням чекали на фінальний конкурс «Капітанів», який міг повністю змінити турнірну таблицю усієї гри. До останнього моменту була не відома трійка переможців і конкурс «Капітанів», як і очікувалось, повпливав на загальні результати.

Конкурс «Капітанів» полягав у наступному: проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша підготував для лідерів команд питання, які були таємницею для всіх до самого старту конкурсу. Запитання були із різних областей знань, тож капітанам потрібно було проявити всебічний інтелект для того, щоб успішно відповісти на них.

 

     Отже, звання «Найкраща інтелектуальна група НУБіП» виборола група 1 СК, 12 група економічного факультету. Почесне друге місце посіла група 2 група, 1 курсу факультету конструювання та дизайну і трете місце зайняла 4 група, першого курсу факультету аграрного менеджменту. Вітаємо переможців та призерів!

     На фінал конкурсу «Найкраща інтелектуальна академічна група НУБіП» завітав гість – Володимир Березовський, заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, який висловив своє захоплення ідеєю Конкурсу, завзяттям студентів та організацією.
     Також, гостем фінальної часини змагань був голова первинної профспілкової організації студентів Олексій Мельник, який нагородив переможців інтелектуальних баталій грошовим сертифікатом.

 Профком студентів щиро вітає переможців конкурсу! Бажає успіхів всім учасникам та не зупинятись на досягнутому!

PER ASPERA AD ASTRA!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook