ОРГАНІЗАЦІЮ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ РОЗГЛЯНУТО НА ЗАСІДАННІ СТАРОСТАТУ

9 лютого 2022 року

Згідно затверджено плану заходів на лютий 2022 року по факультету ветеринарної медицини, 09 лютого відбулась онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-5 курсів факультету. Метою зустрічі було обговорення організації освітнього процесу в другому семестрі, стан заборгованості за зимову заліково-екзаменаційну сесію та нарахування додаткових балів студентам у другому семестрі 2021-2022 н.р.
У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост з подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини, зокрема - це початок семестру в дистанційному режимі. Два студенти факультету за програмою Erasmus+ в другому семестрі навчатимуться в Universitat de Lleida (Каталонія, Іспанія). Постійно відбувається покращення умов проживання у гуртожитку. Нагадав про здачу студентами єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ).


Також Микола Іванович зосередив увагу старост на ситуації, яка склалась із захворюванням на COVID-19, та наголосив на дотриманні протиепідеміологічних правил.
Заступник декана Сергій Деркач довів до відома студентів зміст наказів ректора університету: від 31 січня 2022 року, № 66 «Про зміни до графіку освітнього процесу на 2 семестр 2021-2022 н.р.», від 03 лютого 2022 року, №78 «Про щотижневий контроль за відвідуванням занять студентами у 2 семестрі 2021-2022 н.р.». Закцентував увагу на аналізі успішності заліково-екзаменаційної сесії за І семестр 2021-2022 н.р. у студентів 1-3 курсів. Нагадав про розклад початку і закінчення занять та контроль відвідування студентами занять.


Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на аналізі успішності заліково-екзаменаційної сесії за І семестр 2021-2022 н.р. у студентів 4-5 курсів. Зосередив увагу старост на тому, що відвідування лекцій і своєчасне виконання та здача лабораторних занять на навчально-інформаційному порталі Elearn є обов’язковим. На лекціях обов’язково потрібно включати камери. Також заступник декана нагадав старостам щодо боргів за оплату навчання.

 
Заступник декана Тарас Савчук проінформував старост про своєчасну подачу інформації про додаткові бали в весняному семестрі 2021-2022 р.н. Також закликав старост контролювати ситуацію в групі та в гуртожитку, де проживають їх студенти.
Старости груп доповіли про стан відвідування студентами онлайн-занять. Зупинялись на проблеманих питаннях, які виникли з початком семестру.

 
Впродовж засідання старости задавали питання, які стосувались як освітнього процесу, так і виховного, на які отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.

 
На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я і успіхів у навчальному семестрі.

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook