Настановча онлайн-зустріч щодо лютневих акредитацій ОНП підготовки PhD

4 лютого 2022 року
     За ініціативи та керівництва проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Миколайовича Кваші 03 лютого була проведена онлайн-зустріч на тему Готовність освітньо-наукових програм до проходження акредитаційних експертиз (саме тих ОНП, подача відомостей самооцінювання яких, згідно графіку Нацагенства визначено 07, 09 та 15 лютого).

     До зустрічі були долучені гаранти трьох освітньо-наукових програм: Вікторія Дьоміна (ОНП «Освітні, педагогічні науки»), Володимир Цапко (ОНП «Деревообробні та меблеві технології») та Тетяна Балановська (ОНП «Менеджмент»), а також декани гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька та факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, завідувач відділу аспірантури Віталій Вакуленко та голова ради аспірантів Сергій Михнюк.
     Проректор Сергій Кваша детально охарактеризував особливості проходження акредитації ОНП підготовки PhD, а також проаналізував досвід попередніх акредитацій, наголосивши деканам факультетів та гарантам ОНП на необхідності максимальної концентрації зусиль задля розкриття усіх наявних можливостей кожної ОНП підготовки докторів філософії.

     Ключовими питаннями відділу аспірантури були своєчасність та правильність оформлення інформаційних матеріалів гарантами (в тому числі відомостей самооцінювання) та важливість попереднього погодження програм онлайн-візитів з усіма їх учасниками.
     Також свої рекомендації та побажання висловив голова ради аспірантів Сергій Михнюк.

     Щиро бажаємо успіхів нашим гарантам у проходженні онлайн-візитів акредитаційних експертиз та продовжуємо клопітку працю задля спільного результату.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook