Збори голів первинних профспілкових організацій Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу

15 грудня 2021 року

15 грудня 2021 року відбулися збори голів первинних профспілкових організацій Київської обласної профспілки працівників агропромислового комплексу


Під час зборів Василь Хвостіков доповів про роботу обласного комітету профспілки працівників АПК. Учасників зборів було поінформовано про стан профспілкового членства у 2021 році та причини його падіння, про роботу з проведення тренінгів і семінарів для профспілкового активу з різних напрямів, а також обговорено зареєстровані законопроєкти щодо відчуження профспілкового майна.

 

До участі у заході було запрошено Олену Давліканову, проєктного координатора Представництва Friedrich-Ebert-Stiftung в Україні, яка розповіла учасникам про результати дослідження в рамках аналітичного звіту «Робота майбутнього. Форсайт обумовлених впровадженням нових технологій змін в сільському, лісовому та рибному господарстві України».
Під час доповіді було озвучено проблемі питання для працівників у зв’язку з розвитком та впровадженням технологій у сфері АПК, а також обговорено те, якими Soft skill потрібно обладати майбутнім працівникам.

Під час доповіді було озвучено проблемі питання для працівників у зв’язку з розвитком та впровадженням технологій у сфері АПК, а також обговорено те, якими Soft skill потрібно обладати майбутнім працівникам.

Під час обговорення виступила з коментарями представниця Державного центру зайнятості Василега Людмила та поінформувала учасників про впровадження дуальної форми освіти для працівників, обмін досвідом з представниками Польщі в рамках спільного проєкту «Рада праці» між працівниками і профспілками.

Голова ППО ПАТ «Тепличний» Калашник Валерій Іванович поділився проблемами на господарстві, зокрема щодо суттєвого зниження заробітньої плати внаслідок підвищення цін на енергоносії, звільнення працівників та новий колективний договір.

 

Під час заходу також відбулось нагородження Кучер Ольги Володимирівни, голови ППО СП «Петрівське» за багаторічну сумлінну працю в профспілках, та Людмилу Сову, голову Білоцерківської районної організації профспілки працівників АПК, за активну роботу з оздоровлення дітей та підлітків влітку 2021 року.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook