Кубок з шахів – у студентів факультету харчових технологій

17 грудня 2021 року
м. Київ, НУБіП України
      15 грудня 2021 року завершились змагання ІІ етапу шахового марафону на звання «Шаховий Король НУБіП України» у боротьбі за головний приз – Кубок проректора Сергія Кваші.

      Шахи мають давню історію і у світі, і в нашому університеті. Студенти, науково-педагогічні працівники, співробітники, гості – усі, хто з радістю долучається до цієї благородної гри десятки років поспіль. Черговим підтвердженням цьому став ІІ етап змагань, проведений у студентському містечку університету серед команд гуртожитків.

   Традиційно усіх учасників, представників команд, вболівальників та любителів гри в шахи привітав ініціатор проєкту шахового марафону Університету, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, побажавши успіхів у навчанні та у спортивних досягнень у фіналі змагань до 124-ї річниці Університету.

      Боротьба була напружена, компромісна по-спортивному.

Вітаємо переможців – команду гуртожитку № 9!
ІІ місце – команда гуртожитку № 6, ІІІ місце вибороли дві дружні команди гуртожитків № 1 та № 8.

     Атмосфера завершення змагань – дружня і радісна – сприяла набуттю позитивних емоцій для наступних етапів шахового марафону. Слова вдячності від усіх учасників та вболівальників за теплий прийом і чай зі смаколиками почули комендант гуртожитку №9 – Лідія Йовенко, голова студентської ради – Анастасія Ясинська та вихователь гуртожитку – Тетяна Розбицька.

   За чітку організацію, підготовку та проведення висловлено подяку директору ННЦ ВР і СР – Геннадію Ржевському, начальнику відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Сергію Михнюку, провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Катерині Шамро, за чесне, безкомпромісне суддівство змагань головному судді, провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Миколі Литвину.

    Підсумовуючи результати І та ІІ етапів шахового марафону, варто відмітити, що до участі було залучено 226 шахістів-студентів, які зіграли 250 шахових двобоїв.

    Продовження боротьби за шахову корону Сергія Кваші у середовищі головного шахового авангарду університету – науково-педагогічних працівників та співробітників – чекаємо у 2022 році. Поетапний тур змагань закінчиться фіналом на День Університету у травні 2022 року.


 
 Щастя, добра та спортивних успіхів учасникам та вболівальникам! 

 

Ірина Курінна,
провідний фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ ННЦ ВР і СР
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook