Інтерактивна зустріч «Удосконалення освітніх програм підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи та туризму» з стейкхолдерами

9 грудня 2021 року

    9 грудня 2021 року у ННІ неперервної освіти і туризму відбулась інтерактивна зустріч організована кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму, до якої приєдналось понад 30 учасників – представників туристичних компаній, готельно-ресторанних суб’єктів підприємництва, органів адміністративного управління туристичною сферою:
− Віталіна Мартиновська – віце-президент громадської спілки «Національна туристична організація України»
Світлана Шептуха – перший переможець рейтингового кулінарного шоу України "Майстер Шеф", бренд-шеф ресторану "За двома зайцями", управляюча та бренд-шеф кафе "Burger Station";
Ліна Сидлецька – менеджер фронт-офісу готелю «11 Mirrors»
Денис Ковальов – керівник проектів відділу контролю якості та логістики, Департамент якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
Вікторія Новікова – HR-менеджер рекрутингової агенції «HedgeHog»
Єливазета Сайгак – провідний менеджер ТОВ «Аккорд-тур»
Олена Лефіренко – заступник керівника навчального центру готельної і ресторанної справи «Reikartz Hotel Group»
Руслан Нетребко – бар-менеджер «Reikartz Miramar»
Олеся Бровкіна – власниця групи туристичних компаній, директорка Українсько-Болгарського бізнес центру
Яніна Гаврилова – голова Громадської організації "Всеукраїнська асоціація гідів"
Володимир Васильєв – голова Громадської організації "Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні"
− та інші.


     До заходу долучились завідувачі кафедр вищих навчальних закладів: Транченко Людмила Володимирівна – д.е.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Уманський національний університет садівництва, Лебеденко Тетяна Євгенівна – д.т.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу, Одеська національна академія харчових технологій, гаранти та викладачі профільних кафедр згаданих університетів.


     Взяли участь у заході студенти 3-4 курсів денної форми навчання спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», студенти магістеріуму спеціальності «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом».
      Представлені гарантами освітні програми підготовки фахівців з туризму та готельно-ресторанного бізнесу (к.е.н., доц. Гопкало Л.М., гарант спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОПП «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; к.е.н., доц. Кудінова І.П., гарант спеціальності 242 "Туризм" ОПП «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти; Левицька І.В., гарант ОПП «073 «Менеджмент» ОП «Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом» другого (магістерського) рівня вищої освіти», ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти) викликали інтерес та жваве обговорення.

   Завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму І.В. Левицька презентувала нову розробку проектної групи ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» другого (магістерського) рівня вищої освіти, яка зацікавила стейкхолдерів, колег з партнерських університетів та студентів.


   Під час дискусій потенційні роботодавці відзначили актуальність представлених освітніх програм, високо оцінили рівень підготовки студентів кафедри, які проходили виробничу практику у підприємствах та запропонували нові напрями співпраці у реалізації актуальних для бізнесу форматів підготовки майбутніх фахівців, удосконалені змістовності дисциплін, включених в освітні програми.


 

 

 

 

 

 

     

 

 

   

 

 

 

 

 

 

     Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму висловлює щиру вдячність всім учасникам інтреаткивної зустрічі «Удосконалення освітніх програм підготовки фахівців з готельно-ресторанної справи та туризму» за підтримку ініціативи поглиблення інтеграції теорії і практики бізнесу.

 Інна Левицька,
завідувач кафедри готельно-ресторанної
справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook