Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує свою співпрацю в рамках проєктів ERASMUS+

10 липня 2021 року

Під час літньої відпустки викладачі продовжують підвищувати свою кваліфікацію та брати участь в різних міжнародних заходах. Так, 5-9 липня 2021 р. проходила літня школа «Принципи та цінності ЄС: різноманіття та інклюзія в освіті для сталого розвитку», яка організована в рамках імплементації проєкту «Європейські цінності різноманіття та інклюзії для сталого розвитку» (EVDISD) 620545-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-PROJECT у співпраці з Кафедрою Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) – 620635-EPP-1-2020-1-UA–EPPJMO–CHAIR. Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України є партнерами зазначених проєктів та співорганізаторами заходів.

 

Захід проходив в змішаному форматі, онлайн форму якого модерувала професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні. Протягом 5 днів викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту та кафедри економічної теорії факультету аграрного менеджменту д.е.н. Шинкарук Л.В., д.е.н. Дєліні М.М., к.е.н. Биховченко В.П., к.е.н. Власенко Т.О., к.е.н. Гаврилюк В.П, к.держ.упр. Дергач А.В., к.е.н. Свердан М.М., к.е.н. Суханова А.В., к.е.н. Власенко Ю.Г. активно брали участь в обговоренні нагальних питань з принципів та цінностей ЄС в освіті та розвитку суспільства, ефективних ціннісно-орієнтованих теорій та практик міжкультурного діалогу, інклюзії та цінностей різноманіття в освіті, найкращих практик ЄС та Україні з розвитку громад та ін. По закінченню літньої школи всі учасники отримали сертифікати.

 

  

Обмін досвідом з науковцями та практиками з різних країн дає можливість створювати підґрунтя для інклюзивного розвитку економіки нашої держави. Отримані викладачами знання та практичні навички допоможуть сформувати необхідні компетентності в студентів з розробки, реалізації та втілення проєктів.

Чекаємо з нетерпінням наступних заходів!

Подробиці:
http://scaes.info/activities/conferences/292/
1 день: http://scaes.info/activities/300/
2 день: http://scaes.info/activities/304/
3 день: http://scaes.info/activities/309/
4 день: http://scaes.info/activities/313/
5 день: http://scaes.info/activities/317/
 


Марина Дєліні,
професор кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook