Успішне проходження виробничої практики – запорука вдалого працевлаштування

26 листопада 2021 року
   Цьогорічна осінь видалася неймовірно продуктивною та захопливою для магістрантів ННІ лісового і садово-паркового господарства. З початку літа вони проходили виробничу практику яка є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» за спеціальністю 205 «Лісове господарство» і ставить за мету закріпити і поглибити отриманні в процесі навчання знання.

     Базами практики були лісогосподарські підприємства підпорядковані Державному агентству лісових ресурсів України, Міністерству освіти і науки України, Українське державне проектне лісовпорядне виробниче об’єднання ВО «Укрдержліспроект» та інші успішні підприємства. Після закінчення практики магістранти підготували звіти, які перевірили керівники практики від підприємства та керівники кваліфікаційних магістерських робіт, здійснивши відповідні відмітки у щоденнику студента з виробничої практики.
   Захист практики на кафедрі таксації лісу та лісового менеджменту відбувся 22 листопада 2021 року. Звітування студентів показало, що в основному вони виконали графік і програму практичного навчання. Але головне, що відзначив заступник директора ННІ, доцент кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Віктор Свинчук, значно зросла якість виробничого практичного навчання в тих підприємствах, які здійснюють виробничі процеси за передовими технологіями, що дозволяє максимально якісно готувати кваліфікованих спеціалістів лісового господарства.

 

     Найкращі результати захисту практики показали магістранти Крістіна Тосунова, Олександр Домницький, Геннадій Бондар, Ігор Міщенко, Владислав Павлюченко, Андрій Гарбар, Ангеліна Липова, Євгеній Чугай, Микола Ратушний, Олеся Панасюк, із доповідей яких можна зробити висновок, що вони отримали якісні вміння реальної роботи на лісогосподарських підприємствах. Варто зазначити, що наші магістранти зуміли застосувати на практиці отриманні знання та отримали запрошення від потенційних роботодавців для продовження трудової діяльності по завершенні навчання.

  Результати проведеного заходу показали, що усі дипломники кафедри своєчасно завершують свої дослідження та готові до постерної презентації своїх результатів.
  Завідувач кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Андрій Білоус подякував магістрантам за цікаві і змістовні доповіді, побажав успішного захисту магістерських робіт та подальшого вдалого працевлаштування. Очільник зазначив, що кафедра пишається цьогорічними випускниками, які вміло продемонстрували набутті знання та вміння, і переконаний що успішне майбутнє українських лісів буде в надійних руках!

Роман Василишин,
Гарант програми ОС «Магістр»
спеціальності 205 «Лісове господарство»,
директор НДІ лісівництва та декоративного садівництва,
професор кафедри таксації лісу та лісового менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook