Сто тисяч – офіційно!

9 листопада 2021 року
     Сто тисяч – це багато чи мало? Якщо рахувати зірки на небі, то, мабуть, замало. А якщо, до прикладу, кількість статей на офіційному сайті вишу – то чимало. Особливо, якщо порахувати кількість витраченого часу, професіоналізму, душі, любові до власної справи, яку автори вкладали і вкладають в кожне слово…

     Так, ми приймаємо вітання – кількість матеріалів офіційного сайту Національного університету біоресурсів і природокористування України сягнула за сто тисяч! Когось це число вразило саме по собі, але для розуміння масштабу наведу ще кілька.
     Понад сім років тому мені дісталася нагода попрацювати в нашому чудовому колективі, очолити пресслужбу. На той червневий день 2014 року, коли виконуючим обов’язки ректора був призначений доктор педагогічних наук, професор, міністр освіти і науки України 2005-2007 років, народний депутат України чотирьох скликань Станіслав Ніколаєнко, на нашому сайті було 9914 матеріалів. Перша ж стаття датована 15 лютим 2010 року. Тобто за чотири роки – майже десять тисяч статей.
     А от з червня 2014 і по 2021 рік – понад 90 тисяч! Ми змінили зовнішній вигляд, головне змінили зміст і парадигму. Першими в Україні стали відкритими і прозорими, задовго до новел в законодавстві публікували власні звіти, положення і порядки, детально висвітлювали засідання ректоратів, вчених рад, конференцій трудових колективів, раділи з перемог і самокритично оцінювали свою роботу. Запровадили рубрики і розділи, стали системними. З 80-х позицій в рейтингу прозорості за рік увійшли до трійки кращих в Україні. Стали корисними для викладача, студента і абітурієнта. Саме останнім приділяємо чи не найбільше уваги. І сьогодні, коли домінують соцмережі та відеоролики, наш сайт є першоджерелом офіційної інформації зі своєю постійною багатотисячною аудиторією і майже 20 тисячами унікальних відвідувачів щодня… Працюємо, творимо і відповідаємо за наше кожне слово!

     Хотілося б відмітити кожного відповідального і адміністратора, програміста і автора, які долучаються до роботи нашого інформаційного порталу. Всі Ви – неймовірного талану люди! Але стотисячна стаття – вона одна. І так сталося, що її автором стала доцент кафедри цивільного та господарського права Юлія Канарик. Від ректора Станіслава Ніколаєнка, ректорату, пресслужби дякуємо Юлії та в її особі всім, хто причетний до створення нашого офіційного сайту! Даємо мільйон!

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook