НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДИСЦИПЛІН ОП "ТУРИЗМ" 2025-2026 н.р.
ОС «Бакалавр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Туризм»
|
|||
Обов’язкові компоненти ОПП
|
|||
ОК
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
ОК1
|
Макро- і мікроекономіка
|
![]() |
|
ОК 2
|
Інформаційні системи і технології
|
![]() |
|
ОК 3
|
Антикорупція і доброчесність
|
![]() |
![]() |
ОК 4
|
Іноземна мова за професійним спрямуванням
|
||
ОК 5
|
Теоретична підготовка базової загальної військової підготовки
|
![]() |
![]() |
ОК 6
|
Історія української державності
|
![]() |
|
ОК 7
|
Екологія
|
![]() |
|
ОК 8
|
Фізичне виховання
|
![]() |
![]() |
ОК 9
|
Безпека життєдіяльності та охорона праці
|
![]() |
|
ОК 10
|
Вступ до фаху
|
![]() |
|
ОК 11
|
Правове регулювання туризму
|
![]() |
|
ОК 12
|
Туристичні ресурси України
|
![]() |
|
ОК 13
|
Організація туризму
|
||
ОК 14
|
Активний туризм
|
||
ОК 15
|
Етика бізнесу
|
![]() |
|
ОК 16
|
Статистика туризму
|
![]() |
|
ОК 17
|
Туристичне країнознавство
|
![]() |
|
ОК 18
|
Готельна справа
|
![]() |
|
ОК 19
|
Ресторанна справа
|
![]() |
|
ОК 20
|
Економіка туризму
|
![]() |
|
ОК 21
|
Туристичне краєзнавство
|
![]() |
|
ОК 22
|
Облік і контроль туристичної діяльності
|
![]() |
|
ОК 23
|
Інформаційні системи і технології в туризмі
|
![]() |
|
ОК 24
|
Організація екскурсійної діяльності
|
![]() |
|
ОК 25
|
Маркетинг у туризмі
|
![]() |
|
ОК 26
|
Менеджмент туризму
|
||
ОК 27
|
Рекреологія і курортна справа
|
![]() |
|
ОК 28
|
Сільський зелений туризм
|
![]() |
|
ОК 29
|
Міжнародний туризм
|
![]() |
|
ОК 30
|
Безпека та страхування у туристичній діяльності
|
![]() |
![]() |
ОК 31
|
Аналіз діяльності підприємств туризму
|
![]() |
|
ОК 32
|
Стартап-менеджмент у туризмі
|
![]() |
|
ОК 33
|
Інклюзія в індустрії гостинності
|
![]() |
|
Вибіркові компоненти ОПП
|
|||
ВК 1
|
Організація анімаційної діяльності
|
||
ВК 2
|
Організація дозвілля
|
![]() |
|
ВК 3
|
Друга іноземна мова (німецька)
|
![]() |
![]() |
ВК 4
|
Друга іноземна мова (французька, іспанська)
|
![]() |
![]() |
ВК 5
|
Туристично-рекреаційні комплекси світу
|
![]() |
|
ВК 6
|
Комунікативний менеджмент
|
||
ВК 7
|
Риторика та психологія спілкування
|
![]() |
|
ВК 8
|
Спеціалізований туризм
|
![]() |
|
ВК 9
|
Екологічний туризм
|
![]() |
![]() |
ВК 10
|
Стандартизація і сертифікація в туризмі
|
![]() |
|
ВК 11
|
Барна справа та організація роботи сомельє
|
![]() |
|
ВК 12
|
Гастрономічний туризм
|
![]() |
|
ВК 13
|
Міжнародний ринок готельних послуг
|
![]() |
|
ВК 14
|
Логістика в туризмі
|
![]() |
|
ВК 15
|
Договірне і трудове право
|
![]() |
![]() |
ВК 16
|
Івент-менеджмент у туризмі
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
Робоча програма навчальної практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
|
|||
Робоча програма виробничої практики для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
|
|||
Методичні рекомендації до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
|
|||
Тематика випускних бакалаврських кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
|
|||
Програма атестаційного екзамену за фахом для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
|
|||
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент туризму» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньо-професійної програми «Туризм»
|
|||
|
|||
|
|||
|