Студенти спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" провели виїзне заняття на базі республіканського заходу "Великий фестиваль для малого та середнього бізнесу"

2 March 2020, 11:22

28.02.2020 року у м. Києві відбувся Великий фестиваль для малого та середнього бізнесу. Участь в цьому заході мали змогу прийняти і молоді підприємці, які прагнуть розвитку своєї справи. Відвідати фестиваль отримали можливість і студенти 1 го та 2 го курсів Економічного факультету, спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність". Вони змогли поглибити свої знання в напрямку «Маркетинг», «Продажі», «Розвиток підприємства», «Особиста ефективність», «HR, Фінанси».

Фестиваль відкрила Катерина Рожкова, перший заступник голови НБУ. Вона окреслила макроекономічні умови та їх вплив на  перспективи ведення бізнесу в Україні.  Керівник групи підтримки малого та середнього бізнесу ЄБРР, Катерина Рігг акцентувала увагу на важливості та умовах підтримки малого та середнього підприємництва через можливість їх кредитування.

Надзвичайно цікавою була промова Василя Хмельницького, засновника холдингу UFuture. До слова: вартість активів холдингу оцінюється в  $550 млн. Він поділився своїми правилами ведення бізнесу та вибору бізнес партнерів! Його доповідь викликала жваве обговорення та дискусію.

Марчин Свенчицький - колишній мер  Варшави, а нині Бізнес- омбудсмен в Україні, розповів, як підприємці можуть захистити свої права у разі неправомірних дій держовних органів чи підприємств.

 Особлива увага слухачів була прикута до доповіді Миколи Скавронського, комерційного директора мережі лабораторій "Синєво Україна". В 20 хв доповідачу вдалося вмістити інформацію про історію компанії, ключові етапи розвитку, особливості побудови системи роботи з клієнтами та те, як вдалося вийти на фондовий ринок Європи.

Загалом захід викликав значну зацікавленість студентів і дав їм змогу отримати більше інформації про роль, значення та важливість підприємництва у розвитку країни.

 

Нікітченко  Сергій

доцент кафедри організації підприємництва та  біржової діяльності

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook