Студентська організація факультету інформаційних технологій: підведення підсумків та нові горизонти

September 19, 2017
   Студентське життя захопливе і насичене враженнями та подіями. Навчання, відпочинок, участь у різних заходах, а також, вміння брати на себе відповідальність – все це складові студентського життя. 18 серпня на факультеті інформаційних технологій пройшла звітно-виборча конференція, на якій доповів діючий голова – студент 3 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» Богдан Ворона. Богдан відмітив позитивні зрушення в роботі студентської організації факультету за минулий рік. 
     Студенти стали більш активно брати участь у різних змаганнях, зокрема, жіноча збірна факультету виграла першість по волейболу, чоловіки зайняли третє місце, футбольна збірна зробила неймовірний ривок з 15 на 5 місце, баскетбольна збірна стала віце-чемпіонами. Минулий рік був вдалим і у творчих заходах. Голосіївська Весна та співочі баталії стали цьомуяскравим прикладом. Та все ж голова студентської організації відмітив і негативні сторони, які проявляються у неактивній позиції окремих груп, небажанні деяких старост організовувати різні види діяльності в групі.
     Декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова позитивно оцінила роботу студентської організації, яка за останні роки стала більш організованою, самостійною, замотивованою та закликала студентів відповідально відноситися до свого наступного вибору, займати активну життєву позицію, вже зараз вибудовувати свій життєвий досвід на основі роботи в колективі одногрупників та однокурсників. Заступники декана Наталія Клименко та Андрій Блозва висловили думки щодо подальшої організації роботи студентської організації та побажали учасникам дебатів продовжити розвивати студентське самоврядування та гуртувати студентську організацію факультету задля спільного розвитку.
  
      Ось так плавно на конференції перейшли і до найголовнішого питання зборів, дебатів кандидатів на голову студентської організації факультету.
     В дебатах брали участь студентка 4 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» Байгушева Юлія та студентка 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Артемчук Вікторія.
  
     Спочатку дівчата виклали свої програми розвитку студентської організації та життя факультету, присутні студенти ставили запитання кандидатам. Дискусія була досить напруженою та складною, оскільки життя факультету для студентів є важливим.
     Та все таки самі дебати явного лідера не виявили. Все на свої місця розставить волевиявлення самих студентів, які вже у цей четвер зможуть сказати своє слово, а у п’ятницю ми дізнаємось нового лідера студентської організації факультету інформаційних технологій.
Блозва Андрій, 
заступник декана факультету ІТ
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook