Участь у 1-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управління інвестиційною діяльністю» - можливість продемонструвати творчість і креативність

12 March 2024, 10:00
НУБіП України, Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

12 березня 2024 року кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Управління інвестиційною діяльністю». Учасниками заходу стали 21 студент 3-го та 4-го курсів спеціальності «Менеджмент» та 11 магістрів 1-го року навчання ОПП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Варто зауважити, що більшість конкурсантів є членами наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення».

 

На початку Олімпіади голова організаційного комітету, д.е.н, професор, член-кореспондент НАН України, професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук привітала всіх учасників та наголосила, що Олімпіада — це творче змагання студентів, під час якого ми маємо продемонструвати вміння творчо застосовувати отримані теоретичні знання для вирішення конкретних завдань, проявити ініціативу у виборі оптимальних шляхів і методів його виконання. Члени оргкомітету, к.е.н., доцент, в.о. завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко, к.е.н., доценти, доценти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Лобунець та Тетяна Артюх приєдналися до привітань і побажали нам успіху у змаганні.

 

 

  

По закінченню Олімпіади ми здали свої роботи секретареві оргкомітету, асистенту кафедри Дар’ї Кендус і в очікуванні результатів почали жваве обговорення. З’ясувалося, що всі завдання, які нам довелося вирішувати, носили нестандартний характер і вимагали від нас не тільки міцних теоретичних знань, але й винахідництва та креативного підходу.

А як по іншому? Адже, проведення студентських олімпіад, в першу чергу, сприяє реалізації творчих здібностей студентів, стимулює потребу у творчому оволодінні знаннями, активізує нашу навчально-пізнавальну діяльність.

З нетерпінням чекаємо на результати олімпіади!

  

Світлана КОЦУПЕРА,
староста магістрів 1-го р.н. УІДтаМП,
учасник Олімпіади

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook