НУБіП відкрив двері для понад 2000 вступників 2022 року

5 May 2022, 17:34
     5 травня 2022 року у форматі інтернет-конференції Національний університет біоресурсів і природокористування України відкрив двері для вступників 2022 року – випускників шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів, профтехучилищ, коледжів, інших закладів вищої освіти, яки обирають НУБіП для продовження навчання в магістратурі. Сьогоднішній захід зібрав понад дві тисячі зацікавлених абітурієнтів з усіх куточків України та з-за кордону.

     Онлайн-зустріч розпочалась з виступу ректора, академіка Національної академії педагогічних наук України Станіслава Ніколаєнка. Він грунтовно розповів про університет, його історію, позиції в українських та міжнародних рейтингах, здобутки колективу і студентів, структуру, можливості і перспективи навчання, міжнародні стажування і практики, подвійні дипломи з провідними світовими вишами, презентував кампус, спортивну інфраструктуру, творчі гуртки і колективи. Він зазначив, що за таких складних умов, військової агресії росії проти України, наша держава потребуватиме великої кількості високопідготовлених фахівців з різних галузей і навчання в нашому університеті – це той самий «квиток» в успішне життя.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський детально зупинився на особливостях вступної кампанії в умовах воєнного стану, її термінах, особливостях процедури подання електронних заяв, закликав молодь вступати до нашого університету.

     Завідувачі кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов, фізичного виховання Микола Костенко, культурології Ірина Майданюк презентували можливості розкриття фізичного та творчого потенціалів, паралельного отримання другої військової вищої освіти.

 

     Голова Студентської організації Марина Когут розповіла про цікаве і насичене студентське життя, ті переваги, які надає географічне розташування університету, можливості практичного навчання на базі навчально-дослідних господарств та Боярської лісової дослідної станції, різноманітні проекти, які студенти реалізують, навчаючись.

     До майбутні здобувачів вищої освіти звернувся голова Наглядової ради університету Микола Томенко. Він зазначив, що обираючи НУБіП України, вступники гарантовано забезпечують себе робочим місцем, оскільки спектр спеціальностей університету охоплює найпрестижніщі і найвитребуваніші професії на ринку праці, дефіцит яких тільки зростає.

     Вступники зацікавилися перспективами продовження навчання і здобуття вищої освіти в НУБіП України та продовжили знайомство з університетом та можливості, які він надає, на конференціях безпосередньо на факультетах та ННІ. Вони задавали запитання та отримали відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту тощо.

Ваше майбутнє в ваших руках, тож не помиліться з вибором!
Чекаємо Вас в родині НУБіП України!

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook