+20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО: 905 учасників отримали сертифікати Олімпіади для вступу до НУБіП України

24 травня 2021 року
     11 травня успішно фінішував другий тур Олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. 
     905 осіб (а це на 352 особи більше, ніж минулого 2020 року) виявили бажання покращити свій конкурсний бал, надіславши виконані завдання з відповідних навчальних предметів, які передбачені на певну спеціальність Правилами прийому на 2021 рік (https://nubip.edu.ua/node/19922).
     Більшість учасників Олімпіади виконали завдання з декількох навчальних предметів, які будуть здавати під час зовнішнього незалежного оцінювання. Приймальною комісією зареєстровано 1722 роботи, серед яких найпоширенішими виявились біологія (474 роботи), українська мова (406 робіт), математика (343 роботи).
 
 
     Перемога в Олімпіаді дає унікальну можливість отримати +20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО та є вирішальною під час вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Результати учасників ІІ туру Олімпіади оприлюднені на сайті університету за наступним посиланням: https://nubip.edu.ua/node/29143.
 
 
     Про підтвердження особистих навчальних здобутків, учасникам Олімпіади засобами поштового зв’язку надіслано оригінали сертифікатів, а також продубльовано на електронну адресу майбутніх вступників сканкопії документів.
 
 
     Павло Барабаш, випускник школи № 317 з поглибленим вивченням української мови м. Києва, планує вступати на агробіологічний факультет.
 
 
     Єлизавета Гончарук, випускниця Тетіївського ліцею № 2 Київської обл., обирає для вступу гуманітарно-педагогічний факультет.
 
 
     Євгенія Арнаута, випускниця спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 269 міста Києва, планує вступати на факультет захисту рослин, біотехнологій та екології.
     Упевнені, що ця подія стане для Вас успішним стартом на шляху до здобуття омріяного фаху, зустрічей з цікавими людьми!
     Педагогічні колективи шкіл можуть гордитися розумними, ерудованими та працелюбними випускниками, адже вони гідно підтвердили високий рівень знань з навчальних предметів.
 
     Нагадаємо, що під час вступу +20 додаткових балів додаються до сертифікату ЗНО з відповідного предмету. З особливостями розрахунку конкурсного балу можна ознайомитись за наступним посиланням: https://nubip.edu.ua/node/30.
 
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 
Щиро дякуємо, що обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України та
взяли участь у Всеукраїнській олімпіаді!
 
Бажаємо успіхів та підтримуємо на шляху до здобуття обраного фаху!
 
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook