Завдяки електронним ресурсам студенти здатні самоорганізуватися при вивченні імунопатології

8 травня 2020 року

Відповідно до рішення Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 р. про введення карантину в Україні та наказу ректора НУБіП України № 247 від 11.03.2020 р. «Про заходи у НУБіП України з зв’язку з оголошенням карантину» навчання на кафедрі хірургії і патофізіології ім. акад І.О. Поваженка із дисципліни «Ветеринарна імунологія» проводиться дистанційно завдяки освітньому порталу НУБіП України. Для студентів факультету ветеринарної медицини завдання для опрацювання матеріалу розміщуються на освітній платформі https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=434.


Ми впевнені, що дистанційна форма навчання допоможе студентам вивчати ветеринарну імунологію та опанувати імунологічні методи досліджень у ветеринарній медицині. Особливу увагу студенти звертають на вивчення імунодефіцитів у різних видів тварин, їх основні синдроми і клінічні прояви. Перелік основних захворювань, які виникають за імунної недостатності, імунодефіцити при пухлинах. Студенти також цікавляться аутоімунними захворюваннями у тварин різних видів.


Завдяки електронним ресурсам студенти здатні самоорганізуватися, зосередитися на вивченні імунопатології у різних видів тварин, що є запорукою успішного вивчення дисципліни.
Слід відмітити, що із студентами також проводяться консультації в режимі листування за електронною адресою та Viber.

Микола Малюк

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook