Третій день фестивалю студентської науки: відзвітували економічний факультет, факультет аграрного менеджменту, ННІ післядипломної освіти, факультети землевпорядкування і юридичний

12 травня 2017 року

    12 травня у рамках проведення «Фестивалю студентської науки-2017» звітували студентські наукові гуртки економічного факультету, факультету аграрного менеджменту, ННІ післядипломної освіти, юридичного факультету і факультету землеупорядкування. 
     Серед членів журі двох комісій, які оцінювали діяльність гуртків були представники Спілки молодих вчених, Ради аспірантів, Студентського наукового клубу, а також науково-педагогічні працівники факультетів. 
     У читальній залі 10 навчального корпусу свої здобутки презентували 28 наукових гуртківекономічного факультету, факультету аграрного менеджменту та ННІ післядипломної освіти.

     У результаті запеклої боротьби між гуртками переможцями стали:

  • від економічного факультету: І місце з однаковою кількістю балів розділили наукові студентські гуртки «Клуб фінансового аналітика» та «Застосування сучасних методів статистики в аналізі діяльності сільськогосподарських підприємств»; ІІ місце – науковий гурток «Брокер»; ІІІ місце – науковий гурток «Сучасні тенденції розвитку менеджменту»;
  • від факультету аграрного менеджменту: І місце розділили наукові студентські гуртки «Маркетинг» та «Менеджмент і сьогодення»; ІІ місце – науковий гурток «Сучасні тенденції розвитку менеджменту»; ІІІ місце – науковий гурток «Основи наукових досліджень в агробізнесі»;
  • від ННІ післядипломної освіти: науковий студентський гурток «Дорадник» зайняв І місце, гурток «Агротурист» – ІІ місце та науковий гурток «Інновінг» – ІІІ місце.

     Отже, до участі у фіналі, що відбудеться 17 травня 2017 року, журі рекомендувало наукові гуртки, що посіли І місце.

     У цей же час у 6 навчальному корпусі працювала друга комісія «Фестивалю студентської науки-2017», яка оцінювала діяльність студентських наукових гуртків юридичного факультету і факультету землевпорядкування.

     Відкрив урочисте засідання і виступив з вітальним словом перед присутніми доктор юридичних наук, професор, заступник декана юридичного факультету з наукової та міжнародної роботи Віктор Валерійович Ладиченко, який зауважив, що тільки найкращі і талановиті студенти проявляють активність та інтерес до поглиблення власних знань. Окрім того, вони свідомо прагнуть розвивати сучасну юридичну науку. Доктор географічних наук, професор,заступник декана з наукової роботи факультету землеупорядкування Іван Платонович Ковальчук наголосив, що саме у студентських наукових гуртках зароджується сучасна наука і відбувається перше формування світосприйняття майбутніх науковців. 

     Свої здобутки презентували 14 студентських наукових гуртків. За результатами конкурсного відбору І місце серед гуртків факультету землевпорядкування посів гурток «Картографічне моделювання програм природокористування», а серед гуртків юридичного факультету – гурток «Юридична клініка «Захист і справедливість»».

Вітаємо переможців і бажаємо їм успіхів у фіналі!

Наталія Морозюк,
голова Ради молодих вчених
НДІ економіки і менеджменту
Олена Четверик,
заступник голови Ради молодих вчених
НДІ економіки і менеджменту
Євгеній Шульга
голова Ради молодих вчених
юридичного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook