Календар подій

28.03.2016 – 3.04.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
28.03.2016

Засідання навчально-методичної ради

28 березня 2016, 15:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙзасідання навчально-методичної ради НУБіП України,яке відбудеться 28 березня 2016 р.о 1500 в науковій бібліотеці навчальногокорпусу № 10  

Сумуємо з приводу смерті Анатолія Ананійовича Демка

28 березня 2016 року

26 березня 2016 року на 76 році пішов з життя доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. 

Випускник 2015 року Євгеній Чечко: навчання на факультеті землевпорядкування - гарна можливість для вдалого старту кар’єри

28 березня 2016 року

     Незабаром стартує вступна кампанія 2016 року. І цьогорічні випускники, які вже за якихось три місяці стануть абітурієнтами, вирішують, який же виш їм обрати. Одним з визначальних критеріїв тут є перспективність професії і можливість різносторонньо відкрити себе. 

Анатолій Мазуркевич: майбутнє ветеринарної медицини – за клітинними технологіями

28 березня 2016 року

     Рішенням лютневої вченої ради університету у структурі факультету ветеринарної медицини створена навчально-наукова лабораторія «Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині». 

Запрошуємо науковців взяти участь у семінарах з представниками Elsevir по роботі з платформою SCOPUS

28 березня 2016 року

    Запрошуємо науковців університету взяти участь у семінарах з представниками компанії Elsevier, що спрямовані на вдосконалення рівн 

Навчальний процес і господарські питання – на порядку денному ректорату

28 березня 2016 року

    28 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Як зазначив очільник вишу, на цьому тижні відбудуться розширене засідання ректорату та вченої ради. 

Вівторок
29.03.2016

Електронні навчальні ресурси та підсумки проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016 року – в центрі уваги навчально-методичної ради фото

29 березня 2016 року

     28 березня 2016 року відбулось чергове засідання навчально-методичної ради університету під головуванням проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші. 

На нараді директорів бібліотек ВНЗ м. Києва обговорили Стратегію розвитку бібліотечної справи в Україні

29 березня 2016 року

     24 березня 2016 року в Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Т. Шевченка відбулася чергова робоча нарада директорів бібліотек ВНЗ м. Києва, в якій взяла участь і директор нашої книгозбірні – Кіщак Тетяна. 

В Ірпінському економічному коледжі провели Ярмарок вакансій

29 березня 2016 року

     З метою підвищення рівня профорієнтаційної роботи серед студентів-випускників та мотивації до професійної діяльності, усвідомлення молоддю своєї відповідальності за вибір професії 25 березня у відокремленому підрозділі університету «Ірпінський економічний коледж» проведено  

На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт студенти НУБіП – серед кращих

29 березня 2016 року

     У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук 2015/2016 навчального року за галуззю знань «Екологія та екологічна безпека». 

Розширений ректорат: акцент на ефективну роботу кафедр

29 березня 2016 року

     29 березня відбулося розширене засідання ректорату. На ньому започаткували розгляд та обговорення діяльності кафедр – основних ланок навчального процесу. 

CAMBRIDGE ENGLISH DAY на гуманітарно-педагогічному факультеті

29 березня 2016 року

     29 березня 2016 року гуманітарно-педагогічний факультет спільно з Cambridge English Language Assessment та Cambridge University Press провели для студентів і викладачів семінари «Choosing the best with Cambridge  

Середа
30.03.2016

Увага! «Хімічний брейн-ринг»

30 березня 2016, 15:00

     

Засідання Вченої ради НУБіП України

30 березня 2016, 14:00

     30 березня 2016 р. о 1400 в ауд. 69 корп. № 1 відбудеться засідання Вченої ради НУБіП України.  

Економіко-правова парадигма розвитку сучасного суспільства стала предметом дискусії науковців в Словаччині фото

30 березня 2016 року

     Представники економічного факультету - завідувач Світлана Рогач та доцент Тетяна Гуцул кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. 

Обговорено результати діяльності відокремлених підрозділів у І кварталі

30 березня 2016 року

     30 березня ректор університету Станіслав Ніколаєнко провів нараду з керівниками відокремлених підрозділів. 

Студентка факультету інформаційних технологій Тетяна Мудрук виборола бронзу в конкурсі наукових робіт

30 березня 2016 року

     23 – 25 березня на базі економічного факультету Запорізького національного університету проходила підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з дисципліни «Математичні м 

Оголошено конкурс на заміщення посади директора відокремленого підрозділу «Бережанський агротехнічний інститут»

30 березня 2016 року

 НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ 

Вчена рада: факультет інформаційних технологій має стати флагманом запровадження ІТ в університеті фото

30 березня 2016 року

     30 березня в університеті відбулося чергове засідання вченої ради. Цього разу на порядку денному – звіти факультету інформаційних технологій, Бобровицького коледжу економіки і менеджменту ім. О. 

Шевченко єднає народи

30 березня 2016 року

     Під таким гаслом у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» 29 березня відбулася літературно-мистецька зустріч. 

НУБіП – лідер вищої освіти України!

30 березня 2016 року

     Днями пройшла традиційна VII міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти 2016", яка відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Участь у її роботі взяли багато провідних зарубіжних та вітчизняних навчальних закладів, в т.ч. 

Четвер
31.03.2016

Студенти факультету конструювання та дизайну нагороджені дипломами та почесними грамотами у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

31 березня 2016 року

     23-24 березня на базі Національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка відбувся конкурс студентських наукових робіт з напряму „Машини та засоби механізації сільськогосподарського виробництва”. 

П'ятниця
1.04.2016

Молодші школярі завітали з екскурсією на кафедру біології тварин

1 квітня 2016 року

     З початку листопада 2015 року до 25 березня 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри біології тварин провели зустрічі та співбесіди з випускниками 30 шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів з дев’яти областей України (Київська, Вінницька, Запорізька, Донецька, Луганська, Полтавська, Кіровоградська, 

Перед тим як станемо грантхолдерами…

1 квітня 2016 року

     На початку кілька слів пояснення іншомовного терміну «грантхолдер», що ввійшов до вживання в науково-освітньому середовищі з поширенням практики участі української сторони в міжнародних програмах. 

Студентська ініціатива: позаплановий День донора на факультеті землевпорядкування

1 квітня 2016 року

     З ініціативи асистента кафедри геоінформаційних систем та технологій Івана Шквира, який є ще й наставником нашої академгрупи, та за підтримки студентської організації на факультеті землевпорядкування пройшов позаплановий  

На факультеті конструювання та дизайну визначились переможці І турів студентських олімпіад

1 квітня 2016 року

     У лютому-березні на факультеті конструювання та дизайну пройшли перші тури студентських олімпіад з семи дисциплін – опір матеріалів, теоретична механіка, нарисна геометрія, деталі машин та основи конструювання, ремонт машин, взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання, надійність –  

Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

1 квітня 2016 року

     31 березня відбулося засідання комісії, яка оцінювала знання з іноземної мови науково-педагогічних працівників. 

Майбутні тваринники започаткували виїзні практичні заняття на базі УЛЯБП АПК фото

1 квітня 2016 року

     1 квітня пройшло перше виїзне практичне заняття студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК. 

Субота, неділя
2-3.04.2016

НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК презентував здобутки на III міжнародній спеціалізованій виставці «Київський технічний ярмарок – 2016»

2 квітня 2016 року

     29-31 березня НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК взяв участь у III міжнародній спеціалізованій виставці «Київський технічний ярмарок  – 2016». 

Лещенко Гаврило Тимофійович – економіст-аграрник

2 квітня 2016 року

     За понад столітню історію університету його славу творили й сьогодні продовжують творити славетні імена вчених різних галузей наук. Часточка славетної наукової плеяди знайшла свою нішу на Алеї слави. Проте, цю алею знаних імен здатні творити ще багато прізвищ. 

Баскетбольна команда юридичного факультету здобула перемогу в 59 студентській спартакіаді

3 квітня 2016 року

     Традиційно з приходом весни в НУБіП України розпочинаються змагання серед чоловічих команд факультетів з баскетболу. Цей рік не став виключенням. Бажання взяти участь у турнірі виявило п’ятнадцять команд. 

Профорієнтаційна робота кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті набирає обертів

3 квітня 2016 року

     Від початку семестру профорієнтацією охоплено 22 загальноосвітні школи різних регіонів України та 4 коледжі, які готують фахівців за спеціальністю «Соціальна педагогіка». З профорієнтаційною метою майже кожен першокурсник відвідав свою рідну школу. 

Профорієнтаційна робота юридичного факультету: шукаємо своїх абітурієнтів

3 квітня 2016 року

     Вже зовсім скоро розпочнуться випуски у школах і вчорашні школярі обиратимуть професію, а відповідно і виш, де її здобуватимуть. Аби допомогти їм зробити цей вибір викладачі і студенти юридичного факультету провели ряд зустрічей з майбутніми абітурієнтами. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook