АННА-МАРІЯ ЛАЗАР: "ОБИРАЮ ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ"

7 квітня 2021 року

- Розкажіть, будь ласка, про себе.
- Мене звати Анна-Марія Лазар. Мені 19 років. Живу я у місті Калуш Івано-Франківської області, навчаюся на 4 курсі ветеринарного відділення Рогатинського державного аграрного коледжу. З дитинства люблю спостерігати за поведінкою тварин. Навчаюся надавати їм допомогу за необхідності. Тому я і обрала цю непросту, але, на мій погляд, надзвичайно цікаву професію – лікар ветеринарної медицини.

 
- Звідки ви дізналися про факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
- Дізналася я про університет від випускників університету. Про самий факультет ветеринарної медицини із сторінки у Facebook https://www.facebook.com/groups/fac.vet.med
- Чому саме факультет ветеринарної медицини НУБіП України?
- Я хочу отримати високоякісну і престижну вищу освіту. Факультет ветеринарної медицини НУБіП України займає перше місце в Україні серед ЗВО з підготовки висококваліфікованих лікарів ветеринарної медицини. Єдиний університет з сучасними лабораторіями та висококваліфікованими педагогами. Він дає можливість оволодіти сучасними методами досліджень стану здоров’я тварин та надання їм допомоги, профілактики хвороб заразної і незаразної етіології, оцінювання якості та безпечності харчової продукції, кормів. Крім того, на моє рішення вплинули ще і відгуки про факультет від випускників, що університет дає справжні знання.

 
- Які Ваші вподобання, крім навчання ?
- Люблю читати наукову літературу. Займаюся спортом та танцями.
- Які мрії на майбутнє?
- У майбутньому я хочу реалізувати себе у професії ветеринарного лікаря. Хочу відкрити свою власну ветеринарну клініку. І я впевнена, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України допоможе зробити мою мрію реальністю.
- Щиро дякуємо за розмову, успіхів Вам у здійсненні мрії!

Розмову вели викладачі кафедри хірургії,
і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка
Тарас Савчук і Роман Бокотько

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook