СТУДЕНТИ МАГІСТЕРСЬКОЇ ПРОГРАМИ «ВЕТЕРИНАРНА ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА» ВІДВІДАЛИ МІЖНАРОДНУ ВИСТАВКУ ЕФЕКТИВНОГО ТВАРИННИЦТВА І ПТАХІВНИЦТВА «AGRO ANIMAL SHOW»

20 лютого 2020 року
Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), м. Київ, Броварський пр-т, 15. Організатор: Київський міжнародний контрактовий ярмарок

Agro Animal Show – захід, що спрямований на просування сучасних технологій в галузь тваринництва і пропонує великий спектр техніки та обладнання, новітні науково-технічні розробки для господарств різних форм власності та розмірів, що професіонально займаються виробництвом тваринницької продукції. Виставка представляє основні напрямки інноваційного розвитку галузі тваринництва, є унікальним інформаційним та торговельним майданчиком. Серед компаній , що беруть участь у виставці відомі в Україні та світі виробники техніки, обладнання, кормів, ветеринарних препаратів та засобів діагностики.

У рамках навчальної робочої програми дисципліни «Клінічна лабораторна діагностика» доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Валерій Цвіліховський 19 лютого 2020 року провів виїзне заняття з магістрами програми навчання «Ветеринарна лабораторна діагностика на Х Міжнародній виставці ефективного тваринництва і птахівництва «Agro Animal Show».

Метою заняття було ознайомити студентів з сучасним лабораторним обладнанням, матеріалами та реагентами, які сьогодні використовуються для ветеринарної лабораторної діагностики.

Доцент Валерій Цвіліховський


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook