Викладачі та студенти факультету прийняли участь в роботі ХХІV міжнародної конференції з автоматичного керування «Автоматика 2017»

15 вересня 2017, 18:23

 14-15 вересня на базі НУБіП України пройшла міжнародна конференція з автоматичного керування «Автоматика 2017». Участь у роботі конференції прийняли викладачі та студенти факультету конструювання та дизайну. Зі вступним вітальним словом до учасників конференції виступили ректор Станіслав Ніколаєнко та заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха.

Більшість доповідей НПП факультету були зроблені на секції „Мехатроніка та робототехніка”. Були обговорені доповіді про конструювання модифікованих ПІ-регуляторів, які використовуються на виконавчому рівні сучасних мехатронних систем, про конструювання інтелектуальних роботів для потреб тепличних господарств та інші. Деякі доповіді були представлені на англійській мові. У обговоренні доповідей прийняли активну участь всі присутні учасники конференції, що свідчить про їх актуальність.

Крім того, участь у пленарному засіданні на конференції прийняли і магістри факультету. Вони заслухали доповіді про сучасних стан автоматизації виробництва. Отримані знання допоможуть більш глибше зрозуміти взаємодію різних рівнів керування у сучасних сільськогосподарських машинах та об’єктах АПК.

 

Заступник декана з наукової роботи

Юрій Ромасевич

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook