Зустріч через 40 років

9 червня 2017 року

     9 червня в останнє у цьому році факультет ветеринарної медицини приймав своїх випускників! В цей день до нас завітали ювіляри 1977 року випуску. З привітальним словом перед випускниками виступив декан факультету ветеринарної медицини доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Цвiлiховський Микола Іванович, який розповів гостям про досягнення факультету, наукову діяльність, ознайомив із складом кафедр.

 

     

     Також з привітаннями перед випускниками виступили доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України декан факультету (1984–1988 рр. та 1993–2000 рр.) Мазуркевич Анатолій Йосипович та доктор ветеринарних наук, професор, Заслужений працівник ветеринарної медицини України, академік АН ВО України Хомич Володимир Тимофійович.

 

     

     Взяли слово і випускники, які разом із викладачами та деканом згадали особливого випускника, який присвятив усе життя факультету ветеринарної медицини та самій галузі, доктора ветеринарних наук, професора Любецького Віталія Йосиповича. Нажаль, Віталій Йосипович пішов з життя завчасно. Вічна пам'ять про нього житиме у серцях його друзів, колег та учнів. Всі присутні змогли згадати вітальні слова Віталія Йосиповича до своїх однокурсників, які він виголошував 10 років тому на зустрічі випускників у 30-літній ювілей випуску та які збереглися у відео архівах випускників.

 

     

     Серед випускників 1977 року дуже багато іноземців, які в ті роки вчилися разом із вітчизняними студентами в одних групах та жили в одних гуртожитках. З одним із них на зустрічі було встановлено відео-зв’язок. Зустріч вийшли теплою та затишною. Випускники ділилися своїми спогадами про студентські роки та розповідали про свої успіхи.

 

     У наступному році традиційно в кінці травня та на початку червня факультет зустріне випускників 1968, 1973, 1978, 1983, 1988, 1993, 1998, 2003, 2008 та 2013 років випуску! Чекаємо на Вас!
 

Н. Михайленко


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook