Відбулася передача майна в Мукачівському аграрному коледжі

10 жовтня 2015 року

 Протягом цього тижня на виконання наказу ректора комісією університету на чолі з першим проректором Ігорем Ібатулліним проведено прийом-передачу державного нерухомого майна та інших активів Мукачівського аграрного коледжу.

 
У процесі роботи комісія ознайомилася з освітньою, навчально-дослідницькою та фінансово-господарською діяльністю Коледжу. Під час відвідування дослідницьких господарств і ділянок перший проректор запропонував виконуючому обов'язки директора коледжу Юрію Садварі низку дієвих заходів щодо підвищення врожайності культур, поліпшення умов утримання тварин тощо.
 
З метою з'ясування шляхів удосконалення умов навчання і проживання студентів було проведено анкетування, результати якого представив педагогічному колективу голова комісії на підсумковому засіданні. Серед першочергових проблем студенти назвали поліпшення інформаційно-технічної підтримки навчального процесу, умов проживання в гуртожитках і якості викладання навчальних дисциплін. Викладачі коледжу підняли питання щодо розподілу навчальних годин. На їх думку цей процес потребує збільшення прозорості.
 
За результатами роботи комісією підготовлено акт, у якому висвітлено основні проблеми діяльності закладу. Протягом ближчих днів колектив на чолі з Юрієм Садварі працюватиме над розробкою стратегічної програми розвитку коледжу на 5 років, який буде винесений на обговорення та затвердження. 
 
Олег Єресько
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook