ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |
Обов’язкові компоненти ОПП |
ОК |
Дисципліна |
Робоча програма |
ЕНК |
ОК1 |
Професійна комунікація іноземною мовою |
 |
 |
ОК 2 |
Методологія і організація наукових досліджень |
 |
 |
ОК 3 |
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму |
 |
 |
ОК 4 |
Сервісологія |
 |
 |
ОК 5 |
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
ОК 6 |
Стратегічний маркетинг у готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
ОК 7 |
Діджиталізація в готельно-ресторанному господарстві |

|
 |
ОК 8 |
Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи |
 |
 |
ОК 9 |
Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи |
 |
 |
ОК 10 |
Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
Вибіркові компоненти ОПП |
ВК 1 |
Господарське право |
|
 |
ВК 2 |
Інтелектуальна власність |
 |
 |
ВК 3 |
Міжнародне право |
 |
 |
ВК 4 |
Revenue-менеджмент |
 |
 |
ВК 5 |
Діловий етикет |
 |
 |
ВК 6 |
Психологія управління |
 |
 |
ВК 7 |
Івент-менеджмент |
|
 |
ВК 8 |
Кроскультурний менеджмент |
 |
 |
ВК 9 |
Курортна справа |
 |
 |
ВК 10 |
Бренд-менеджмент |
 |
 |
ВК 11 |
Маркетинг в малому бізнесі |
 |
 |
ВК 12 |
Сільський зелений туризм |
 |
 |
ВК 13 |
Психологія конфлікту |
 |
 |
ВК 14 |
Міжнародний ринок туристичних послуг |
 |
 |
ВК 15 |
Інновації в готельно-ресторанній справі |
 |
 |
ВК 16 |
HR-менеджмент готелів і ресторанів |
 |
 |
|
|
|
|
Програма виробничої (переддипломної) практики для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |
Методичні рекомендації до виконання випускної кваліфікаційної роботи підготовки фахівців освітнього ступеня «магістр» галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |
Тематика випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів галузі знань J «Транспорт та послуги» спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |