Ph.D. Аспіранти – учасники шахових баталій

29 травня 2023 року
  З нагоди відзначення 125-річчя заснування НУБіП України за погодженням віцепрезидента Київської шахової федерації Артура Фролова та під керівництвом ректорату НУБіП України, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, а також спортивного клубу «Шаховий король НУБіП України» на Алеї Слави 26 травня відбувся шаховий турнір серед ННІ / факультетів, відділів та випускників НУБіП України.
  
  Турнір було проведено відповідно до Програми «Голосіївська ініціатива –2025». Значну роль було приділено забезпеченню безпеки організації та всіх учасників турніру. У відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998 року № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів» контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпечення місць безпеки під час проведення змагань здійснювали організатори змагань. Медичне забезпечення змагань проводилось відповідно до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України з обов’язковою присутністю лікаря.
  Проведення турніру здійснювалась за швейцарською системою у 7 турів. Контроль часу – по 5 хвилин на партію кожному з учасників. Тривалість туру – 10 хвилин.
  У запеклій боротьбі за перемогу, з метою продемонструвати свої розумові здібності за шаховою дошкою зійшлись 25 команд: у тому числі 2 команди аспірантів НУБіП України (PhD ChessNuts та PhD Genesis), 16 збірних команд навчально-наукових інститутів та факультетів, 2 команди відокремлених структурних підрозділів НУБіП України, команда випускників НУБіП України, команда дитячого шахового клубу «Тризубчик», команда кафедри військової підготовки, команда співробітників НУБіП України, команда НДІ. Переможцем турніру у важкій та напруженій боротьбі стала команда випускників НУБіП України.
  
 
 
  Щиро вітаємо команду випускників НУБіП – переможців турніру та зичимо успіхів у подальших шахових змаганнях, наснаги та несамовитих перемог.
 
  Висловлюємо подяку організаторам заходу та ректорату Університету за всебічну підтримку та сприяння у проведенні даного турніру. Усім учасникам бажаємо не втрачати бойового духу, впевнено іти вперед до мети і, звичайно ж, мирного неба і найшвидшої перемоги!
 
 
Тимофій Корнійчук,
капітан команди PhD Genesis,

провідний фахівець відділу аспірантури 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook