Великодня благодійна акція студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК: 300 пасок для людей похилого віку будинку пристарілих

15 квітня 2023 року

            Цієї середи студенти приготували та прикрасили понад 300 пасок для будинку ветеранів праці. Завдяки гарній командній роботі справились швидко та отримали якісний результат своєї праці.

  

 

 

            Дівчата, що долучились до цього процесу, зазначають: «Всі знають, що справді чи не найважливішим у процесі випікання пасок є атмосфера в колективі, що впливає на злагоджену роботу та, звичайно, на тісто. У нас все було, як треба: панувала спокійна дружня атмосфера, ми познайомились з дівчатами, яких раніше не знали і ділились своїми родинними історіями, пов’язаними з випіканням пасок».

  

           Голова соціального відділу Ірина Момот, обґрунтувала такий благодійний напрям: «Я думаю, у більшості людей перед такими великими святами, як Великдень, наприклад, у житті є період метушні. І саме в цей час ми забуваємо про тих, кого, здавалося б, не можна було б забути. Так трапляється часто, але точно не цього року. Ми взяли собі за мету порадувати близько трьох сотен бабусь і дідусів смачною великодньою випічкою та своєю увагою».

            Протягом тижня команда ССО відвідає будинок ветеранів праці, аби подарувати бабусям та дідусям те мінімальне тепло та настрій, яких їм так не вистачає. Просимо і вас не забувати за ці групи населення, вони - наше коріння, ми - їхнє продовження, тож повинні мати хоч моральний обов’язок піклуватись про них.

 

Аліна Степова,

студентка 2 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook