Фестиваль козацько-стрілецької пісні

26 жовтня 2014 року
ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут"

     23 жовтня  у ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний інститут" відбувся Фестиваль козацько-стрілецької пісні. Його учасниками стали представники факультетів Бережанського агротехнічного інституту та Бережанського агротехнічного коледжу. – підготували цікаві номери: пісні, вірші,козацький марш,сценки. Особливого настрою додали викладачі Луговий Б. В., Лещук В.І. і Жеребецький С.В., які перевтілилися в таких митців як М. Грушевський, Г. Сковорода та Т. Шевченко.

    

     Як століття тому, так і зараз, слова повстанської пісні надзвичайно актуальні. Як тоді, так і нині, наші сини-добровольці йдуть боронити рідну землю, як тоді, так і зараз, наша рідна земля втрачає своїх кращих синів, омивається кров’ю патріотів і сльозами наших матерів, дружин та сестер. Україна обов’язково переможе і ми, українці, ще раз покажемо усьому світові, що ми велика та сильна Українська нація.

     Гостей запалювали піснями та жартами,також відбулося вручення погонів курсантам військової кафедри. А після цього прозвучала спільна молитва присутніх в залі.


     Атмосфера фестивалю видалась тепла та привітна.

Хай живе героїчна пісня! Слава Україні!

Ю. П. Заяць,
працівник відділу гуманітарної освіти,

виховання і студентських справ

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook